Sosem fog véget érni Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának kálváriája. Az egykori házaspár a gyerektartás miatt perel, de Pécsi Ildikó is belekeveredett kettőjük vitájába. A fia miatt került kellemetlen helyzetbe a művésznő, így most ellene is vizsgálódnak, méghozzá a NAV.

Talán sosem lesz vége Pártos Csilla és Pécsi Ildikó, valamint a művésznő fia közti vitának, pereskedésnek. Pártos Csilla volt férje továbbra sem akar gyermektartást fizetni, azzal érvel, hogy őt is édesanyja tartja el, havonta félmillió forint körüli összeget juttat fiának Pécsi Ildikó, ezt a bíróság előtt is beismerte. A művésznő ellen pedig épen ezért vizsgálódik a NAV: kíváncsiak, miből telik a színésznőnek fia eltartására.

Pécsi Ildikó ellen most a NAV vizsgálódikFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A legfurcsább az egészben Pécsi Ildikó szerepe. Tőle a bíró azt kérdezte, hogy igaz-e a fia korábbi állítása, mely szerint ő támogatja havi több mint félmillió forinttal, mivel a fiának semmilyen bevétele nincs, az ingtalnavagyonát pedig elajándékozta. Ildikó akkor azt állította, hogy már nem folyósítja a nagy összegű apanázst. Ezzel persze azt is elismerte, hogy már korábban megtette. A bíróság most a NAV bevonásával szeretné ellenőrizni, hogy Pécsi miből tudta finanszírozni a fia életét. Ha kiderül, hogy hamis állításokat tett, az egytőll öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható" - árulta el a Ripostnak dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje, aki azt sem érti Pécsi Ildikó fia miért megy szembe újfent a Kúri ítéletével, ami szerint havonta 115 ezer forintot kellene gyerektartásra fizetnie. "Hogy őszinte legyek, már az ügyvédkollégát sem értem, aki a Kúria ítélete ellenére is úgy döntött, szó szerint benyújtja ugyanazt a keresetlevelet, amivel háromszor is pert vesztettek. Véleményem szerint a bíróság nem tehet mást, mint rövid úton elutasítja" - árulta még el az ügyvéd. 

Pártos Csilla rokontartást kér az anyósától
Továbbra is tart Pártos Csillának és volt férjének, Pécsi Ildikó fiának kálváriája. A nyilvánosság előtt zajló hercehurcának nem került még pont a végére. A lakáskiürítési perben első fokon született ítélet, de a ki nem fizetett tartásdíjak miatt még csak most fog elkezdődni a vita. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!