Sztárban sztár Pápai Joci Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci különleges feladatot kapott a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Az eredménytől pedig nem csak a nézők, hanem Emilio is teljesen megőrült. 

Egyre keményebb feladatokat kapnak a Sztárban sztár versenyzői: Kollányi Zsuzsiból egy pillanat alatt Justin Bieber lett, Pápai Jociból pedig Kylie Minogue. És bármennyire is azt gondolnánk, hogy Joci nem hasonlít a szexi szépségre, Emiliót mégis csak sikerült felcsigáznia.

Emilio és Pápai Minogue!#papaijoci #sztarbansztar #tv2 ##zene #❤️ Szeretem a testvéremet hatalmas Papai Joci

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

A híres édesapa ugyanis úgy tapadt az "énekesnőre", mint egy rajongó kisgyerek. Nem is csoda: szerintünk senki nem tud olyan kívánatosan csücsöríteni, mint Pápai Joci. Nem is beszélve arról, hogy milyen szexi idomokat varázsoltak a mellkasára. Nem véletlen, hogy Emilio keze is Joci mellén akadt el.

A fotó néhány óra alatt több, mint ezer kedvelést kapott. Mindenki nagyon jól szórakozott a két fiú kis játékán, hiszen ilyen viccet nem látni mindennap.

Janicsák Vecából Christina Aguilera lett: videó

A szexi díva, Christina Aguilera bőrébe bújt Veca, aki ezúttal jól ki is eresztette a hangját a Sztárban Sztár színpadán. A zsűri a 37 pontra értékelte a produkciót. Lemaradtál a produkcióról? Itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.