Így szkanderozik Palvin Barbi és a barátnője: videó

szkander videó Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes videó került fel Palvin Barbi közösségi oldalára: egy másik csodás modellel, Stella Maxwellel mérték össze az erejüket. 

Palvin Barbi és Stella Maxwell egy videóban mutatták meg a bennük rejlő erőt. A két fiatal modell szkander versenyt tartott, de természetesen nincs miért aggódnunk: Barbi elég egyértelműen megnyerte a kihívást.

Sokakat érdekelt a játék eredménye, ezért nem meglepő módon, 160 ezer ember nézte meg a videót, amit egyébként egyáltalán nem kell komolyan venni: a lányok jó kapcsolatot ápolnak, valódi versengésről szó sincs.

It's @stellamaxwell vs. @realbarbarapalvin in the latest instalment of the arm wrestling challenge.

LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) által megosztott bejegyzés,

Nem is lenne szabad összemérni őket, hiszen két csodás szépségről van szó, akik ráadásul legjobb baránők is. Mindkettőt más miatt imádják az ügynökségek és a rajongók.

Elképesztő fotó került napvilágra, amelyen Palvin Barbi, Lewis Hamilton és Neymar látható. De a hírek szerint Barbi nem az exével, hanem a híres focistával távozott. Újabb focista kerül fel a szexi sztár pasi listájára?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.