Kiszel Tünde lányának, Donatellának jól áll a szerelem

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde -
Kiszel Tünde szerelem Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde Lánya, Donatella már felnőtt nő. Pasija van, és az első modellszerződését is megkapta.

Nemrég derült ki, hogy Donatella a neves zenésszel, Oláh Kálmán Juniorral találkozgat, és az első közös fotóra sem kellett sokáig várni. Most is együtt pózoltak a szerelmesek, az ágyban fekve, ölelkezve mutatták meg magukat - írta meg a Nők lapja Café..

Donatellának jól áll a szerelem, egyre szebb Forrás: Instagram

"Happiness", vagyis boldogság - írta a fotóhoz Donatella, akinek kétségkívül nagyon jól áll a szerelem, hiszen napról nagyra gyönyörűbb.

Bella Thorne egy másik nővel csókolózik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-bella-thorne-egy-masik-novel-csokolozik.htmlA fiatal énekesnő tudja, hogyan kell felborzolni a kedélyeket: megmutatta, hogyan csókol egy másik nőt! Bella Thorne többé már nem foglalkozik a támadásokkal, és felvállalja szexuális beállítottságát. TV + Sztárok--Gary Oldman színész ötödjére is megnősült http://www.life.hu/sztarok/20170926-otodjere-is-megnosult-gary-oldman.htmlA brit színész bizonyítja, hogy közel a hatvanhoz is lehet szerelmes: Gary Oldman ötödjére házasodott meg 59 évesen, és szerinte Gisele Schmidt az igazi! TV + Sztárok--Anyaszült meztelenül motorozott a Barátok közt sztárja, Hajnal János - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-anyaszult-meztelenul-motorozott-a-baratok-kozt-sztarja-hajnal-janos.htmlHajnal János, a Barátok közt Kristófja megvált ruháitól, sőt motorra is pattanat teljesen meztelenül. Tette mindezt egy darab kedvéért.TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül motorozott a Barátok közt sztárja, Hajnal János - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-anyaszult-meztelenul-motorozott-a-baratok-kozt-sztarja-hajnal-janos.htmlHajnal János, a Barátok közt Kristófja megvált ruháitól, sőt motorra is pattanat teljesen meztelenül. Tette mindezt egy darab kedvéért.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián kiakadt a nők függetlenségi vágyán élő adásban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-berki-krisztian-kiakadt-a-nok-fuggetlensegi-vagyan-elo-adasban.htmlBerki Krisztián és Pamlea végleg szakítottak, de az okokat egyelőre nem árulták el. Berkinek azonban volt egy olyan kirohanása a reggeli műsorban, ami nagyon árulkodó: kiakadt, hogy a nők mindig függetlenek akarnak lenni. TV + SztárokOrigoPár hete még családot akart Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/sztarok/20170926-par-hete-meg-csaladot-akarta-nacsa-oliver.htmlTegnap röppent fel a hír, hogy Nacsa Olivér és kedvese, Szilvi szakítotak. Közös közleményt adtak, amiben közölték rajongókkal a rossz hírt. Saktóértesülések szerint azonban pár hete még csaldot terveztek.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.