Nacsa Olivér szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap röppent fel a hír, hogy Nacsa Olivér és kedvese, Szilvi szakítottak. Közös közleményt adtak ki, amiben közölték rajongóikkal a rossz hírt. Sajtóértesülések szerint azonban pár hete még családot terveztek.

"Kedves barátaink, ismerőseink, tisztelőink! Szeretnénk elejét venni mindenfajta találgatásoknak, pletykáknak és szóbeszédnek. Szilvi és én 3 és fél év után úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk az életünket. A döntést közösen hoztuk meg, az elválásunk a legnagyobb barátságban, mély szeretetben, békében és kölcsönös tiszteletben történt" - írták Nacsáék, de valójában a közelmény megjelenése után is mindenki a valódi az okokat találgatta.

Nacsa Olivér pár hete még családot akart Fotó: Csudai Sándor - Origo


Olivér pár hete a FEM3 Caféban Joshinak arról beszélt, hogy családot szeretnének Szilvivel - írja a Blikk.

n már úgy érzem, hogy készen vagyok erre, a téma napirenden van. (...) Szinte rögtön össze is költöztünk. Szilvivel nagyon jól tudjuk működtetni a közös életünket. A szerelmi, párkapcsolati dolgok nekem nem mindig mentek egyszerűen. Megtaláltam azt a társat, akitől sokat tanultam, hasonló értékrenddel és célokkal rendelkezünk, nagy boldogság ez nekem. Szeretném hinni, hogy révbe értem" - mesélte a műsorban Nacsa, aki pár perccel később már azt ecsetelte, hogy meg kell tanulni egyedül is boldognak lenni. Szerinte az a társ, akivel a megélt élmények nem ugyanazt jelentik, nem jó társ.

A Bors informátora szerint azonban a páros már régen nincsen együtt, és ez nyílt titok volt.
"Már a nyáron sem nagyon lehetett látni, hogy közös képeket, élményeket osztanának meg az ismerőseikkel. Az utóbbi hetekben pedig Olivér már felszabadultnak tűnt, csapta a szelet a lányoknak mindenfelé" - mesélte az informátor.

Félmeztelen férfi táncolt Radics Giginek az X-Faktorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-felmeztelen-ferfi-tancolt-radics-giginek-az-x-faktorban-video.htmlA hétvégi X-Faktor bővelkedett izgalmakban, sőt olyan jelenetek is voltak, amiket a tévé képernyője előtt ülve nem láthattunk! TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle először szerepeltek a nyilvánosság előtt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-harry-herceg-es-meghan-markle-eloszor-a-nyilvanossag-elott-video.htmlHarry herceg és Meghan Markle végre hivatalosan is megjelentek együtt a nyilvánosság előtt. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó édesapja elvesztéséről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-molnar-aniko-edesapja-elveszteserol-beszelt-video.htmlMolnár Anikó édesapja elvesztéséről mesélt: elárulta, hogy azután hunyt el, miután letették a telefont egymással.TV + SztárokOrigoMesebeli környezetben ünnepelték a szerelmüket Schobert Norbiék: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ilyen-volt-schobert-norbi-es-rubint-reka-eskuvoje.htmlKülönleges felvétel került napvilágra Réka és Norbi esküvőjéről: tagadhatatlan, hogy még mindig rajongva imádják egymást. TV + Sztárok--Sztárok, akik szakítottak lúzer kedvesükkel miután híressé váltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-sztarok-akik-dobtak-luzer-kedvesuket-miutan-hiresse-valtak.htmlNagy változás egy tehetséges ember életében, amikor híressé válik, de nemcsak az ő világa változik meg, hanem a körülötte élőké is. A párkapcsolatok nagy része nem is bírja ezt a terhelést, jórészt azért, mert az újdonsült hírnév és a rajongók tömegei teljesen megboldogítják az embert, és sztárrá vált személyek már nem tartják elég menőnek a partnerüket, aki évekig megfelelt.... TV + Sztárok--Várkonyi Andrea kislányával együtt alszik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-varkonyi-andrea-kislanyaval-egyutt-alszi.htmlVárkonyi Andrea ritka pillanatot osztott meg a rajongóival: megmutatta, hogyan alszanak kislányával együtt. Ez az igazi békesség. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.