Azt híresztelik, Gwen Stefani ismét áldott állapotban van

Forrás: AFP -
terhesség Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
47 évesen vállal újból gyereket Gwen Stefani? 

Úgy tűnik a 2017-es év a sztárbabák éve: Beyoncé és George Clooney családja is ikrekkel bővült. Katalin hercegné, valamint Kylie Jenner is áldott állapotban van. Kim Kardashian béranyával várja harmadik gyermekét, és állítólag Khloe Kardashian is hamarosan anya lesz.

Gwen Stefani vajon tényleg terhes? Forrás: AFP

Most pedig arról szólnak a hírek, hogy a 47 éves Gwen Stefani családja is gyarapodni fog. A mindig nádszál vékony, bombatestű énekesnőről ugyanis gömbölyű pocakos kép került napvilágra egy temetésről, ami sokak szerint összetéveszthetetlen.

A terhesség hírét azzal is magyarázzák, hogy a sztár már többször is emlegette, hogy egy újabb kisbabával szeretné megpecsételni a 2015 óta tartó szerelmét Blake Sheltonnal. Mi meglepődnénk, ha a közel 50 éves énekesnő tényleg bevállalná egy negyedik gyermek felnevelését. A temetésen készült "árulkodó" fotót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.