tériszony Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dologra vállalkozott a Sugarloaf énekesnője. Barátai olyan meglepetéssel készültek, amire álmában sem gondolt volna.

Leesett az álla Muri Enikőnek, amikor kiérkezett a Lupa tó partjára és szembesült vele, barátai egy Flyboardozással lepték meg. Az énekesnő egyáltalán nem számított erre a programra, sőt, mint kiderült tériszonya is van. Ennek ellenére nem gondolkodott sokáig, bátran belevágott az új őrületbe. Nem csak a magasság volt ijesztő, hanem az időjárás is. A hideg, szeles nap és a 16 fokos víz nem volt túl kecsegtető. „Amennyire féltem tőle annyira jó volt. Iszonyú adrenalin szabadult fel. Gyakorlatilag megtanultam repülni. Baromi tériszonyos vagyok. Ha felállok egy székre, már ott elkezdek szédülni"- vallotta be. Enikőnek korábban is volt vízi emléke: Olvasd el ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.