Prostiként keresi kenyerét az X-Faktorban feltűnt Nicole

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor prostituált Nicole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor most futó szériájában feltűnt egy másságát nyíltan vállaló, nőnek öltözött férfi, aki kiakasztotta a mentorokat: nem tud énekelni. A Titanic betétdalával próbálkozott a fiatal lány, ám az ítészek egyértelműen nemet mondtak rá. Kiderült, hogy a bolti pénztárosként dolgozó Nicole, szexmunkásként is dolgozik.

Nicole egy bolt pénztárosaként keresi főállásban a kenyerét, ám emellett testét is árulja, amit az interneten hirdet, pont ott, ahol a Való Világból megismert Fannika is.

Fotókat és részletes leírást is találhatunk a neten Nicole-ról, aki természetesen csak férfiakat vállal be, méghozzá csak olyanokat, akik neki is bejönnek. Jelenlegi párját, akivel évek óta együtt van, pont így szerezte meg.

Lakatos Zoltán Nicole prostiként keresi kenyerét Forrás: RTL Klub

"Csak olyanokat vállalok, akik az eseteim is, ha valaki nem tetszik, akkor megmondom neki, hogy bocsi, hagyjuk. Így találtam a barátomat is. Eljött hozzám egyszer-kétszer, és most már évek óta együtt vagyunk" - mesélte a Borsnak a lány, aki elárulta, hogy meglepő módon olyan férfiak keresik meg, akiknek családjuk van.

"Három-négy éve találkoztam egy olyan fiúval, aki az említett oldal tulajának dolgozott, akkor kezdtem el én is ezzel a szakmával foglalkozni. Nekem az a fura, hogy olyan pasik jönnek, akiknek van családjuk, feleségük és gyerekeik. Fél Buda, fél Pes. Sokszor jönnek szembe velem az utcán még az otthonomhoz közel is olyanok, akik járnak hozzám, de nem köszönünk egymásnak, mert az esetek többségében ilyenkor ott sétál mellettük a családjuk."

Hódi Pamela visszaköltözött édesanyjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-hodi-pamela-a-szakitas-utan-visszakoltozott-anyukajahoz.htmlÚgy tűnik, Hódi Pamela és Berki Krisztián hosszú ideje tartó huzavonája véget ért: végleg szakított a celepár. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle először szerepeltek a nyilvánosság előtt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-harry-herceg-es-meghan-markle-eloszor-a-nyilvanossag-elott-video.htmlHarry herceg és Meghan Markle végre hivatalosan is megjelentek együtt a nyilvánosság előtt. TV + SztárokOrigoFélmeztelen férfi táncolt Radics Giginek az X-Faktorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-felmeztelen-ferfi-tancolt-radics-giginek-az-x-faktorban-video.htmlA hétvégi X-Faktor bővelkedett izgalmakban, sőt olyan jelenetek is voltak, amiket a tévé képernyője előtt ülve nem láthattunk! TV + Sztárok--20 év után kiderült, ki ölhette meg Tupac-othttp://www.life.hu/sztarok/20170925-kiderult-ki-olhette-meg-tupac-ot.html1996-ban végezték ki az autójában ülő világsztárt, Tupac Shakurt, miközben barátjával Mike Tyson mérkőzéséről tartott haza. Egészen mostanáig nem derült fény a kegyetlen gyilkosság elkövetőjére. TV + SztárokOrigoMuri Enikő éhezett az Ázsia Expressz forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-muri-eniko-ehezett-a-forgatas-alatt.htmlMuri Enikő Fésűs Nelly oldalán vett részt az Ázsia Expressz című műsorban, amit hamarosan láthatunk majd a TV2 képernyőjén. A sztár elárulta, hogy voltak komoly holtpontok is a forgatás alatt. TV + Sztárok--Bréking! Cooky barátnője, Debóra kisbabát várhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-cooky-apa-lesz.htmlCooky fiatal kedvese, Debóra kisbabát vár. A páros a Drágám! Add az életed című műsorban jelentette be a nagy hírt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.