600 forintnak megfelelő jüanért vehetsz Kínában levegőt

vásárlás levegő üzlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy érzed nem kapsz levegőt? Van egy kínai testvérpár, akiktől vehetsz magadnak. 

A kínai testvérpár levegőt árul, és meg kell hagyni, elég komoly rendszert építettek az oxigén-biznisz köré. Létrehoztak egy weboldalt, ahol a megrendelő különböző minőségű zacskózott levegő közül válogathat.

Így gyűjtik be a lányok az értékes molekulákat Forrás: Pearl Video

Vásárolhat hegyekből, völgyekből és patakok mellől származó levegőt is. Bár azt nem tudjuk, hogy hogyan zajlik a minőségellenőrzés: beszippantjuk a völgyből származó levegőt, és ha mégsem az volt a tasakban, akkor visszalélegezzük? Eleve hogyan tudja a vásárló ellenőrizni, hogy honnan származik a portéka?

Íme a tasakokba zárt, minőségi levegő Forrás: Pearl Video

A zacskók egyébként 15 jüanba kerülnek, ami nagyjából 600 forintnak felel meg.

Eléggé átverésszagú ez a történet, bár amilyen légyszennyezés van Kínában, nem lennénk meglepődve, ha még meg is élnének ebből az üzletből. Ugyanis lassan már tényleg nincs mit szívniuk a kínaiaknak - írta meg a Shanghaiist.

Időjárás: a borongós reggel után végre kisüt a naphttp://www.life.hu/news/20170929-a-borongos-reggel-utan-vegre-kisut-a-nap.htmlNagyon korán és hirtelen érkezett meg az ősz, a meleg nyári délutánokat felváltották az esős, borongós napok. A mai reggel is így indult, de szerencsére nem marad ilyen. News--Nem keresik tovább Madeleine McCann-t? 10 év telt el az eltűnése ótahttp://www.life.hu/news/20170929-nem-keresik-tovabb-maddie-mccann-t.html2007-ben tűnt el a kis Madeleine McCann egy portugáliai családi nyaralás alatt. A szülők azóta is kétségbeesetten keresik kislányukat, ám úgy tűnik, lassan véget ér a történet... News--Gyermeke szeme láttára kényeztette orálisan a párját egy nő: videó (18+)http://www.life.hu/news/20170928-oralisan-kenyeztette-a-nyilt-utcan-egy-no-a-parjat.htmlDöbbenetes videó került elő egy térfigyelő kamerából: egy nő orális szexben részesítette a partnerét a nyílt utcán. De nem csak ketten voltak jelen, hanem a nő gyermeke is. NewsOrigoSüveges Péter, azaz a tescós rabló milliókat keresett a börtön elleni perekenhttp://www.life.hu/news/20170928-a-tescos-rablo-milliokat-keresett-a-borton-elleni-pereken.htmlSüveges Péter, vagyis a tescós rabló néven elhíresült bűnöző már milliókat keresett azzal, hogy pereket indít a börtön ellen. Egy helyben ülve tanulmányozza az iratokat, és készíti a beadványokat. News--Farkasok támadhattak meg és faltak fel egy brit turistát Görögországbanhttp://www.life.hu/news/20170927-farkasok-tamadhattak-meg-egy-brit-turistat-gorogorszagban.htmlValószínűleg farkasok támadták meg, tépték szét és falták fel azt az eltűnt brit turistát, akinek megcsonkított maradványait a Görögország északi részén fekvő hegyekben találták meg - közölte szerdán a halottkém vizsgálata befejezésével.News--Meggyilkolták a Google egyik dolgozóját, Vanessa Macotte-othttp://www.life.hu/news/20170927-meggyilkoltak-a-google-egyik-dolgozojat.htmlTavaly augusztusban találták meg annak a fiatal lánynak a holttestét, akivel kegyetlenül elbánt gyilkosa. A Google dolgozója 27 éves volt... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.