Időjárás: a borongós reggel után végre kisüt a nap

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Carmen Jaspersen -
időjárás Nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon korán és hirtelen érkezett meg az ősz, a meleg nyári délutánokat felváltották az esős, borongós napok. A mai reggel is így indult, de szerencsére nem marad ilyen.

Az ősz nem várt tovább, ahogy szeptember lett, szinte egyből beköszöntött. A reggelek borongósan indulnak, ahogy a mai napon is, de szerencsére ez nem marad így. A változóan felhős idő közben többórás napsütésre számíthatunk, reggel 5 és 11, délután 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet. A hétvégén szintén kegyes lesz hozzánk az időjárás, ha tikkasztó meleget nem is remélhetünk, legalább a napot látjuk majd.

A borús idő után végre kisüt a nap! Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Carmen Jaspersen

Hétvégén marad a nyugodt őszi időjárás. Szerencsére azonban többórás napsütésre kell számítani, de változó felhőzet valószínű. Csapadékkal viszont nem kell számolni, ettől függetlenül a reggelek egyre hűvösebbek lesznek: 3-10 fok körül alakul majd a hőmérséklet, délután pedig 19 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők - írja Köpönyeg.hu.

Nem keresik tovább Maddie McCann-t? 10 év telt el az eltűnése ótahttp://www.life.hu/news/20170929-nem-keresik-tovabb-maddie-mccann-t.html2007-ben tűnt el a kis Maddie McCann egy portugáliai családi nyaralás alatt. A szülők azóta is kétségbeesetten keresik kislányukat, ám úgy tűnik, lassan véget ér a történet... News--Gyermeke szeme láttára kényeztette orálisan a párját egy nő: videó (18+)http://www.life.hu/news/20170928-oralisan-kenyeztette-a-nyilt-utcan-egy-no-a-parjat.htmlDöbbenetes videó került elő egy térfigyelő kamerából: egy nő orális szexben részesítette a partnerét a nyílt utcán. De nem csak ketten voltak jelen, hanem a nő gyermeke is. NewsOrigoSüveges Péter, azaz a tescós rabló milliókat keresett a börtön elleni perekenhttp://www.life.hu/news/20170928-a-tescos-rablo-milliokat-keresett-a-borton-elleni-pereken.htmlSüveges Péter, vagyis a tescós rabló néven elhíresült bűnöző már milliókat keresett azzal, hogy pereket indít a börtön ellen. Egy helyben ülve tanulmányozza az iratokat, és készíti a beadványokat. News--Meggyilkolták a Google egyik dolgozóját, Vanessa Macotte-othttp://www.life.hu/news/20170927-meggyilkoltak-a-google-egyik-dolgozojat.htmlTavaly augusztusban találták meg annak a fiatal lánynak a holttestét, akivel kegyetlenül elbánt gyilkosa. A Google dolgozója 27 éves volt... News--A Maja, a méhecske című mesében feltűnt pénisz csak egy rossz vicc volthttp://www.life.hu/news/20170927-a-maja-a-mehecske-cimu-meseben-feltunt-penisz-csak-egy-rossz-vicc-volt.htmlEgy szemfüles szülő vette észre, hogy a Maja, a méhecske című mese King Willi epizódjában felbukkan egy pénisz. Most kiderült, hogy hogyan kerülhetett a gyermekeknek szóló mesébe ilyen tartalom. News--Elhunyt a 24 éves magyar focista, Utasi Tamáshttp://www.life.hu/news/20170927-elhunyt-a-24-eves-magyar-focista-utasi-tamas.htmlSzörnyű hírt közölt Facebook-oldalán a Tószeg Kse: elhunyt az egyik csapattagjuk. Utasi Tamás 24 éves volt, állítólag balesetben vesztette életét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.