Kellemetlen bakin nevetett Barabás Éva a Fókuszban

Fókusz baki Barabás Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy baki után került kellemetlen helyzetbe Barabás Éva a pénteki Fókusz elején.

Barabás Évának a vegán, a vegetáriánus és egyéb húsmentes étrendek felsorolása okozott kisebb gondot a Fókusz elején. Végül ő is jót nevetett azon, hogy belebakizott a felsorolásba. Csak az jött ki nagyon szerencsétlenül, hogy ezután kellett ajánlani a nőzőknek, a Balázs Klárival készített exkluzív anyagukat. A rutinos és tapasztalt műsorvezető azonban még a bakija hatása alatt volt, így elég kellemetlenre sikerült ez a konferálás.

Balázs Klári egyébként ezt mondta a róla szóló hírekről: "Jól vagyok, egészséges vagyok és remélem, hogy még hosszú életem lesz. De ha ez nem így lenne, akkor ahhoz sem lenne senkinek semmi köze" - zárta rövidre a témát a sikeres énekesnő, aki megcáfolta azt is, hogy látták őt az onkológián.

Fehér Tibor, az RTL Klub műsorvezetője a családon belüli erőszak témájával viccelődött: videó http://www.life.hu/sztarok/20170929-csaladon-beluli-eroszak-temajaval-viccelodott-feher-tibor.htmlOlyan témát akart elviccelni a műsorvezető, amit nem lett volna szabad. Fehér Tibor poénja éppen ezért nem is volt vicces. TV + SztárokThinkstockGömöri András Máté egy applikáción keresztül figyeli, merre jár Polyák Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20170929-gomori-andras-mate-egy-applikacion-keresztul-figyeli-merre-jar-polyak-lilla.htmlPolyák Lilla és fiatalabb szerelme között nagyon komoly a viszony, bár nem sokan jósoltak volna ennek a kapcsolatnak ilyen utat. A színésznő és Máté nagyon féltik egymást, ezért folyamatosan nyomoznak a másik után. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez luxusesküvőt tervez: több napig tartanahttp://www.life.hu/sztarok/20170929-jennifer-lopez-luxuseskuvot-tervez.htmlJennifer Lopez és sportoló kedvese, Alex Rodriguez már az esküvőt tervezgetik, a latin díva pedig nem akármilyen menyegzőt álmodott meg: három napig tartana a mulatság, a leghíresebb sztárok részvételével, teljes luxusban. TV + Sztárok--Jennifer Lopez luxusesküvőt tervez: több napig tartanahttp://www.life.hu/sztarok/20170929-jennifer-lopez-luxuseskuvot-tervez.htmlJennifer Lopez és sportoló kedvese, Alex Rodriguez már az esküvőt tervezgetik, a latin díva pedig nem akármilyen menyegzőt álmodott meg: három napig tartana a mulatság, a leghíresebb sztárok részvételével, teljes luxusban. TV + Sztárok--Nem sokan hittek abban, hogy Krausz Gábor sikeres ember lesz http://www.life.hu/sztarok/20170929-majdnem-elkallodott-az-eletben-krausz-gabor.htmlKrausz Gábor a Séfek Séfének köszönheti a hírnevét, ugyanis a TV2 új sikerműsorában újra és újra megvillanthatja a tehetségét, illetve a rosszfiús sármját is. Ráadásul mindezt nézők ezrei előtt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPumped Gabót lázba hozta egy idősebb nő: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-pumped-gabo-lazba-jott-egy-idosebb-notol-video.htmlPumped Gabóról tudjuk, hogy imádja a szőke, dús idomú nőket. Úgy tűnik, nem csak a kicsit, de a jóval idősebb nőkért is teljesen odáig van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.