Fehér Tibor, az RTL Klub műsorvezetője a családon belüli erőszak témájával viccelődött: videó

Reggeli (tévéműsor) családon belüli erőszak Fehér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan témát akart elviccelni a műsorvezető, amit nem lett volna szabad. Fehér Tibor poénja éppen ezért nem is volt vicces. 

A Reggeli című műsor nemrég Rékasi Károlyt látta vendégül, aki őszintén mesélt az utóbbi időszak nehézségeiről, és a visszatérés öröméről. A színészt Kiss Ramóna és Fehér Tibor kérdezgette, de nem meglepő módon Ramival jóval oldottabb volt a viszony, hiszen 15 éven át együtt dolgoztak a Barátok köztben.

Családon belüli erőszakkal viccelődött a Reggeli műsorvezetője Forrás: Youtube

Szerepük szerint házasok (is) voltak, és Károly többször is bántalmazta fizikálisan Ramit, aki nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Mivel a Barátok közt az emberek mindennapi életét mutatja be a tévéképernyőkön keresztül, ezért egy ilyen jelenetből is az a következtetés, hogy sajnos sok családban van jelen az erőszak.

Ez azonban sokaknak, többek között Fehér Tibornak sem volt egyértelmű, ugyanis szerinte jó ötlet volt azzal poénkodni, hogy Ramóna bizonyára megérdemelte a veréseket. Ez pedig nem mindenki szerint volt vicces.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.