esküvői ruha Cserpes Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata egyre komolyabb, az énekesnő már lapozgatja az esküvői magazinokat, és tervezgeti a menyegzőt, nemrég pedig esküvői ruhákat is próbálgatott.

Már rég' nyílt titok volt Gyurta Dani és Cserpes Laura kapcsolata, amikor végre felvállalták egymást. Tavaly decemberben tették közzé az első közös fotót, és azóta nem is rejtegetik szerelmüket. Szívesen megosztják közös pillanataikat Instagramon is.

Cserpes Laura esküvői ruhát próbált Forrás: Best Magazin

Kapcsolatuk nagyon komolynak látszik. Olyannyira, hogy az énekesnő már lázasan lapozgatja az esküvői magazinokat, és azt is pontosan tudja, hogy milyen szertartást szeretne majd, ha eljön a nagy nap sőt, már esküvői ruhákat is próbálgatott. "Egyenes vonalú fazont képzelek el magamnak, egy dolog viszont biztos: édesapám fog az oltár elé kísérni" - mesélte a Best Magazinnak Laura, aki azt is tudja, hogy szűk családi körben zajlik majd a szertartás, de az időpont még a jövő titka.

Beyoncé és Kim végleg összevesztek, ahogy a férjeik, Jay-Z és Kanye West is!http://www.life.hu/sztarok/20170929-beyonce-es-kim-vegleg-osszevesztek-ahogy-a-ferjeik-is.htmlKim Kardashian elkeseredetten kereste évekig Beyoncé kegyeit, hiszen a férjeik jóban voltak, de ennek már vége. Jay-Z és Kanye is összevesztek, elindult a hatalmas összecsapás. TV + Sztárok--Pumped Gabót lázba hozta egy idősebb nő: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-pumped-gabo-lazba-jott-egy-idosebb-notol-video.htmlPumped Gabóról tudjuk, hogy imádja a szőke, dús idomú nőket. Úgy tűnik, nem csak a kicsit, de a jóval idősebb nőkért is teljesen odáig van. TV + Sztárok--Jennifer Lopez luxusesküvőt tervez: több napig tartanahttp://www.life.hu/sztarok/20170929-jennifer-lopez-luxuseskuvot-tervez.htmlJennifer Lopez és sportoló kedvese, Alex Rodriguez már az esküvőt tervezgetik, a latin díva pedig nem akármilyen menyegzőt álmodott meg: három napig tartana a mulatság, a leghíresebb sztárok részvételével, teljes luxusban. TV + Sztárok--Brad Pitt gyermekével lehet várandós Kate Hudsonhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-kate-hudson-brad-pittol-varhat-gyermeket.htmlAz év elején még csak pletykáltak Kate Hudson és Brad Pitt viszonyáról, most viszont kiderült, a színésznő gyermeket vár, feltehetően a jóképű sztártól. TV + SztárokOrigoNem sokan hittek abban, hogy Krausz Gábor sikeres ember lesz http://www.life.hu/sztarok/20170929-majdnem-elkallodott-az-eletben-krausz-gabor.htmlKrausz Gábor a Séfek Séfének köszönheti a hírnevét, ugyanis a TV2 új sikerműsorában újra és újra megvillanthatja a tehetségét, illetve a rosszfiús sármját is. Ráadásul mindezt nézők ezrei előtt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoBódi Sylvi elárulta: őt nem érdeklik a luxusautókhttp://www.life.hu/sztarok/20170929-bodi-sylvit-nem-erdeklik-a-luxusautok.htmlA modellből lett szörfös egykor nagyon is élvezte a luxusélettel járó kényelmeket, például az autókat, de mi a helyzet most? Elárulta! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.