Kizuhant egy ember a Budai Várból: nem élte túl

Forrás: Turista Magazin archív/Gulyás Attila -
halál Budai Vár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia történt péntek délután a Budai Várnál: egy ember kizuhant és meghalt.

A Katasztrófavédelem számolt be arról a tragikus balesetről, amelyben egy ember kizuhant a Budai Várból, a Sikló utcába péntek délután. Egyelőre nem tudni, férfi vagy nő az áldozat. Testét a tűzoltók létrákkal és kötéltechnika segítségével hozták le a várlejtőn - írta meg a zoom.hu.

Kizunt egy ember a Budai Várból Forrás: Turista Magazin archív/Gulyás Attila

600 forintnak megfelelő jüanért vehetsz Kínában levegőt http://www.life.hu/news/20170929-600-forintert-vasarolhatsz-kinaban-levegot.htmlÚgy érzed nem kapsz levegőt? Van egy kínai testvérpár, akiktől vehetsz magadnak. NewsOrigoIdőjárás: a borongós reggel után végre kisüt a naphttp://www.life.hu/news/20170929-a-borongos-reggel-utan-vegre-kisut-a-nap.htmlNagyon korán és hirtelen érkezett meg az ősz, a meleg nyári délutánokat felváltották az esős, borongós napok. A mai reggel is így indult, de szerencsére nem marad ilyen. News--Gyermeke szeme láttára kényeztette orálisan a párját egy nő: videó (18+)http://www.life.hu/news/20170928-oralisan-kenyeztette-a-nyilt-utcan-egy-no-a-parjat.htmlDöbbenetes videó került elő egy térfigyelő kamerából: egy nő orális szexben részesítette a partnerét a nyílt utcán. De nem csak ketten voltak jelen, hanem a nő gyermeke is. NewsOrigoSüveges Péter, azaz a tescós rabló milliókat keresett a börtön elleni perekenhttp://www.life.hu/news/20170928-a-tescos-rablo-milliokat-keresett-a-borton-elleni-pereken.htmlSüveges Péter, vagyis a tescós rabló néven elhíresült bűnöző már milliókat keresett azzal, hogy pereket indít a börtön ellen. Egy helyben ülve tanulmányozza az iratokat, és készíti a beadványokat. News--A Maja, a méhecske című mesében feltűnt pénisz csak egy rossz vicc volthttp://www.life.hu/news/20170927-a-maja-a-mehecske-cimu-meseben-feltunt-penisz-csak-egy-rossz-vicc-volt.htmlEgy szemfüles szülő vette észre, hogy a Maja, a méhecske című mese King Willi epizódjában felbukkan egy pénisz. Most kiderült, hogy hogyan kerülhetett a gyermekeknek szóló mesébe ilyen tartalom. News--Elhunyt a 24 éves magyar focista, Utasi Tamáshttp://www.life.hu/news/20170927-elhunyt-a-24-eves-magyar-focista-utasi-tamas.htmlSzörnyű hírt közölt Facebook-oldalán a Tószeg Kse: elhunyt az egyik csapattagjuk. Utasi Tamás 24 éves volt, állítólag balesetben vesztette életét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.