gyerekgyilkosság börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlenül meggyilkolta gyerekeit egy dél-kaliforniai nő: szörnyű tettéért 20 év börtönre ítélték. Susan Smith 1994-ben bezárta az autóba a 14 hónapos és a 3 éves gyerekét, majd belehajtott egy tóba.

A börtönben többször is találtak nála drogot, volt, hogy megcsonkította magát, sőt, még a börtönparancsnokkal is összeszűrte a levet, aki 5 év felfüggeszett börtönbüntetést kapott - írja a Daily Mail.

Forrás:Youtube

A nő korábban azt nyilatkozta, nem a gyerekeivel, hanem magával akart végezni, és nem tartja magát szörnyetegnek. Ennek ellenére miután vízbe fojtotta a két gyereket, azt mondta a rendőröknek, hogy egy fekete férfi rabolta el őket, majd mikor kiderült, hogy ő a tettes, azt állította, hogy a családja érdekében hazudott; így szerette volna megvédeni őket a nyilvánosságtól. Legkorábban 2024-ben veszik elő újra a nő ügyét. Akkor akár szabadlábra is helyezhetik.

Hurrikánokból származó eső éri el Magyarországothttp://www.life.hu/news/20170930-hurrikanokbol-szarmazo-eso-eri-el-magyarorszagot-a-jovo-heten.htmlHétfőn megérkezik az Atlanti-térség hurrikánjainak esője Magyarország fölé - figyelmeztet az OMSZ: NewsMTINehezen azonosítható tengeri lény tetemét vetette partra a víz a Fülöp-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20170930-rejtelyes-leny-tetemet-talaltak-meg-a-fulop-szigeteknel.htmlÚjabb tengeri lény tetemét meg a Fülöp-szigeteknél. A 9,7 méter hosszú állat testére a Leyte-szigeten található Maasin Város tengerpartján bukkantak rá a járókelők. NewsOrigo600 forintnak megfelelő jüanért vehetsz Kínában levegőt http://www.life.hu/news/20170929-600-forintert-vasarolhatsz-kinaban-levegot.htmlÚgy érzed nem kapsz levegőt? Van egy kínai testvérpár, akiktől vehetsz magadnak. NewsOrigoIdőjárás: a borongós reggel után végre kisüt a naphttp://www.life.hu/news/20170929-a-borongos-reggel-utan-vegre-kisut-a-nap.htmlNagyon korán és hirtelen érkezett meg az ősz, a meleg nyári délutánokat felváltották az esős, borongós napok. A mai reggel is így indult, de szerencsére nem marad ilyen. News--Süveges Péter, azaz a tescós rabló milliókat keresett a börtön elleni perekenhttp://www.life.hu/news/20170928-a-tescos-rablo-milliokat-keresett-a-borton-elleni-pereken.htmlSüveges Péter, vagyis a tescós rabló néven elhíresült bűnöző már milliókat keresett azzal, hogy pereket indít a börtön ellen. Egy helyben ülve tanulmányozza az iratokat, és készíti a beadványokat. News--Farkasok támadhattak meg és faltak fel egy brit turistát Görögországbanhttp://www.life.hu/news/20170927-farkasok-tamadhattak-meg-egy-brit-turistat-gorogorszagban.htmlValószínűleg farkasok támadták meg, tépték szét és falták fel azt az eltűnt brit turistát, akinek megcsonkított maradványait a Görögország északi részén fekvő hegyekben találták meg - közölte szerdán a halottkém vizsgálata befejezésével.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.