Jessica Wall az utolsó playmate, akit Hugh Hefner személyesen választott ki

Hugh Hefner playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Wall az utolsó Playmate, akit Hugh Hefner választott ki. Ő a Playboy 2017-es Miss Szeptember.

Ő az utolsó lány, aki elmondhatja magáról, hogy maga a Playboy-pápa választotta ki, hogy szerepeljen az ikonikus férfimagazinban. A szeptember 27-én elhunyt Hugh Hefner ezt a feladatot sosem adta ki a kezéből, mindig ő döntötte el, hogy ki kerülhet bele a lapba. Jessica számára ez természetesen nagy megtiszteltetés, ő is, ahogy sokan másokm az Instagramon búcsúzott el Hefnertől.


"Hugh Hefner legenda volt, aki megváltoztatta a történelmet. Minden szeretetemet a családjának küldöm ezekben a nehéz időkben. Sosem volt lehetőségem, hogy találkozzak vele, de hálás vagyok, hogy a Playboy-család részese lehettem"
- írta Jessica, aki sorai mellé a Playboy első számának címlapját posztolta.



Innen indult Csősz Boglárka karrierjehttp://www.life.hu/sztarok/20171001-innen-indult-csosz-boglarka-karrierje-ma-luxusfeleseg.htmlCsősz Bogit, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét az Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben, de dolgozott modellként is. 2010-ben hozzá ment egy török milliomoshoz, és azóta - mondhatni - fényűző életet él. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiszabadult a börtönből O. J. Simpson - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171001-o-j-simpson-kiszabadult-a-bortonbol.htmlA korábban felesége meggyilkolásával vádolt O. J. Simpson kilenc év után kiszabadult. Egy fegyveres rablás miatt ült börtönben. TV + Sztárok--Palvin Barbi végre elárulta, hogy van-e pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20171001-palvin-barbi-szingli.htmlLegfrissebb Instagram fotójával vallot színt. TV + Sztárok--Hová tűnt Damon Hill? Így néz ki most az egykori Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/sztarok/20171001-igy-nez-ki-most-az-57-eves-damon-hill.htmlAz utóbbi években alig hallottunk valamit Damon Hillről, a '90-es évek sikeres Forma-1-es pilótájáról. Az egykori autóversenyző szeptember 17-én töltötte be 57. életévét.TV + Sztárok--Hatalmas melleivel izgatja a férfiakat az Instagramon Mészáros Dóra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170930-hatalmas-melleivel-izgatja-a-ferfiakat-az-instagramon-meszaros-dora.htmlBár Mészáros Dóráról keveset hallani, a követői azért időnként megcsodálhatják pucér testét. TV + SztárokOrigoSzexi fotót mutatott Lourdes Leonról Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20170930-lourdes-leonrol-mutatott-szexi-fotot-madonna.htmlA büszke anyuka fényében tetszeleg Madonna, aki 6 gyermek boldog édesanyja. Most pedig éppen a 20 éves csemetéjével büszkélkedik. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.