Palvin Barbara szingli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legfrissebb Instagram fotójával vallot színt.

"When you are single but want to be romantic. / Ha szingli vagy, de romantikára vágysz." - Kommentelte friss fotóját Palvin Barbi.

When you are single but want to be romantic. #matchingrings

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,


A szupermodell a barátnőjével ejtőzik az ágyban, és egyforma, barátságukat megpecsételő gyűrűjükre hívják fel a figyelmet. Ezek alapján nagyon úgy néz ki, hogy Barbi bizony egedülálló, mégsem rabolta el a szívét a világklasszis focista, Neymar. Vagy csak a barátnő szingli?

A 24.hu azt írja, hogy Neymar kommentelte Barbi fotóját, de nem szavakkal, csak emojikkal. Olyan jelet használt, amivel azt akarjuk kifejezni, amikor valamit nem értünk. A focista hozzászólását mi már nem találtuk meg a fotó alatt.

Az összeomlástól féltik Tolvai Renithttp://www.life.hu/sztarok/20171001-tolvai-renit-az-osszeomlastol-feltik.htmlEgy hónapja, teljesen váratlanul hunyt el Tolvai Reni édesapja. Ezt a hatalmas veszteséget pedig nem könnyű feldolgozni.TV + SztárokOrigoHová tűnt Damon Hill? Így néz ki most az egykori Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/sztarok/20171001-igy-nez-ki-most-az-57-eves-damon-hill.htmlAz utóbbi években alig hallottunk valamit Damon Hillről, a '90-es évek sikeres Forma-1-es pilótájáról. Az egykori autóversenyző szeptember 17-én töltötte be 57. életévét.TV + Sztárok--Döntött a bíróság: Jolly engedély nélkül használta a No roxa ájthttp://www.life.hu/sztarok/20171001-jolly-engedely-nelkul-hasznalta-a-no-roxa-ajt.htmlTarcsi Jolly Zoltánnak mélyen a zsébe kell nyúlnia, úgyanis megszültette az ítélet a No roxa áj szerzői jogainak ügyében.TV + Sztárok--X-Faktor 2017: Leosztották a mentorok között a fellépőkethttp://www.life.hu/sztarok/20170930-x-faktor-csapatok-mentorhaz.htmlÚjabb fontos állomáshoz érkezett a 2017-es X-Faktor, hiszen szombat este kiderült, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén. Radics Gigi már ki is választotta azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a mentorházába. TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Előbb kerültek ki a Facebookra az eredményekhttp://www.life.hu/sztarok/20171001-x-faktor-2017-elobb-kerultek-ki-a-facebookra-az-eredmenyek.htmlA facebookozók előtt tudták meg a lényeget, mint az a műsorból kiderült volna. Hupsz... TV + Sztárok--Hatalmas melleivel izgatja a férfiakat az Instagramon Mészáros Dóra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170930-hatalmas-melleivel-izgatja-a-ferfiakat-az-instagramon-meszaros-dora.htmlBár Mészáros Dóráról keveset hallani, a követői azért időnként megcsodálhatják pucér testét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.