Csősz Bogi kiköltözik a törökországi villából: Magyarországon építene karriert

Fotó: Mudra László - Origo -
Csősz Boglárka Magyarország Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismerhetjük Csősz Bogi fényűző életét, amit nemsokára ő is a háta mögött hagy. Úgy döntött, hogy visszaköltözik Magyarországra.

Csodálatos kastélyban él Törökországban Csősz Bogi a férjével, olyan elképesztő luxusban, amire mi itthon nem nagyon láthatunk példát. Személyzet lesi a kívánságukat, sofőrrel furikáznak, és egy-egy vásárlás alkalmával akár 9 millió forintot is elköltenek. A gondtalan és luxussal teli életet azonban Bogi a háta mögött kívánja hagyni, visszaköltözne Magyarországra, ráadásul a férje nélkül. Döntését senki nem érti.

Csősz Boglárka hazaköltözne Fotó: Mudra László - Origo
Hajdú Pétert nem ismeri állítólagos ukrán üzlettársa, Valentyna Leinarthttp://www.life.hu/sztarok/20171002-hajdu-petert-nem-ismeri-allitolagos-ukran-uzlettarsa.htmlHajdú Péter állítólagos ukrán üzlettársa egy idénymunkás, idős asszony, aki állítása szerint sosem találkozott a sztárral, sőt a közös cégről sem tudott semmit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoByeAlex elárulta, miért ideges állandóan az X-Faktor alatthttp://www.life.hu/sztarok/20171002-byealex-elarulta-miert-ideges-az-x-faktor-alatt.htmlByeAlex az X-Faktor legújabb szériájában folyamatosan balhézik valamin. Ennek okáról mesélt. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf beszólt az X-Faktor versenyzőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-nemeth-kristof-beszolt-az-x-faktor-versenyzoinek-foto.htmlKemény kritikát fogalmazott meg közösségi oldalán Németh Kristóf: felhúzta magát az X-Faktor versenyzőinek hozzáállásán. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Cserpes Laura esett ki negyedik műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171001-cserpes-laura-esett-ki-a-sztarban-sztarbol.htmlVasárnap este is remek produkciókat láthattunk a Sztárban sztárban, de valakinek most is mennie kellett.TV + SztárokOrigoÍgy tanítja Pumped Gabo az új pultoslánythttp://www.life.hu/sztarok/20171001-igy-tanitja-pumped-gabo-az-uj-pultoslanyt-az-rtl-spike-on.htmlVajon mihez hasonlította az új pultoslány betanításakor Pumped Gabo a poharak méretét? Persze, hogy a legbecsesebbnek tartott szervéhez, ami nem az agya, annyi biztos. Pumpedék története a következő epizódban is megdöbbentő alpárisággal támad. TV + SztárokOrigoFeleségek luxuskivitelben: Babett, Rita és Dalma csúnyán kibeszélik Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20171001-felesegek-luxuskivitelben-babett-rita-es-dalma-csunyan-kibeszelik-vivient.htmlAzt nem tudni, hogy a Feleségek luxuskivitelben szőke cicababái mióta ismerik egymást, de a történet szerint jó barátságban vannak. Babett, Rita és Dalma azonban úgy tűnik nincsen a legjobb véleménnyel a legfiatalabb szereplőről, Vivienről. Ahogy hárman maradnak, meg is ragadják az alkalmat egy kis - nem éppen jóindulatú - pletykára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.