Férfi magazinból válogatott Hajdú Péter

csajozás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna és Mikike után Hajdú Péter is részleteket mesélt a múltjából az Esti Frizbi című műsorban.

Hajdú Péter látta nemrég vendégül Peller Annát és Mikikét, akik a kapcsolatuk első emlékeit osztották meg a tévénézőkkel. Kiderült, hogy Miki egy film miatt figyelt fel Annára, aki akkor épp egy beteg nővérkét szinkronizált. A férfi annyira elszánt volt, hogy felkutatta a szépen csengő hang tulajdonosát, majd egy életre beleszeretett:

Hajdú Péter: "Én régebben a CKM-et lapozgattam és úgy csajoztam" Fotó: Mudra László/Origo

"Kinéztem magamnak a hangját. Egész pontosan kihallottam a hangját a tömegből, mert már akkor is fantasztikus hangja volt " - mesélték vidáman.

Hajdú Péter teljesen ledöbbent, hogy Miki utána ment és kinyomozta a hang tulajdonosát, majd viccesen megjegyezte:

"Én régebben a CKM-et lapozgattam és úgy csajoztam" - a videót ide kattintva tudod megtekinteni.

Botrány szele kavarog Hajdú Péter körül

Kirobbanóban van a botrány Hajdú Péter körül, ugyanis egy ukrán idénymunkás nő, Valentyna Leinart azt állítja, nem ismeri Hajdút és sosem tudott arról hogy közös cégük van. Olvass tovább itt...

Cserpes Laura nagyon szomorú, hogy neki kellett távoznia a Sztárban sztárból: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-cserpes-laura-nagyon-szomoru-hogy-neki-kellett-tavoznia-a-sztarban-sztarbol.htmlSzomorú Cserpes Laura, amiért neki kellett távoznia a Sztárban sztárból: elárulta, hogy szerinte miért ő esett ki a versenyből. TV + SztárokOrigoStohl András szerint jó, ha van feszültség a Sztárban sztár zsűritagjai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20171002-stohl-andras-szerint-jo-ha-van-feszultseg-a-sztarban-sztar-zsuritagjai-kozott.htmlA Sztárban sztár nem múlhat el anélkül, hogy a zsűritagok össze ne különböznének. A legutóbbi adásban is volt egy kis csetepaté, de Stohl András szerint ez kifejezetten jó. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy csókolja meg egymást Harry herceg és Meghan Markle http://www.life.hu/sztarok/20171002-igy-csokolozik-meghan-markle-es-harry-herceg.htmlEgy olyan felvétel került napvilágra nemrég, amely újabb bizonyíték: a szerelmesek egyre büszkébbek a kapcsolatukra. TV + Sztárok--Csősz Bogi kiköltözik a törökországi villából: Magyarországon építene karrierthttp://www.life.hu/sztarok/20171002-csosz-bogi-magyarorszagra-koltozik-hogy-karriert-epitsen.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismerhetjük Csősz Bogi fényűző életét, amit nemsokára ő is a háta mögött hagy. Úgy döntött, hogy visszaköltözik Magyarországra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCsobot Adél hazugnak nevezte Istenes Bencét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-csobot-adel-hazugnak-nevezte-istenes-bencet.htmlCsobot Adél nagyon megharagudott párjára, méghozzá azért, mert Bence mindenkivel egy hazugságot próbált meg elhitetni, de hiába kísérelte meg, Adél rajtakapta! TV + SztárokOrigoByeAlex elárulta, miért ideges állandóan az X-Faktor alatthttp://www.life.hu/sztarok/20171002-byealex-elarulta-miert-ideges-az-x-faktor-alatt.htmlByeAlex az X-Faktor legújabb szériájában folyamatosan balhézik valamin. Ennek okáról mesélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.