Stohl András szerint jó, ha van feszültség a Sztárban sztár zsűritagjai között

Sztárban sztár Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár nem múlhat el anélkül, hogy a zsűritagok össze ne különböznének. A legutóbbi adásban is volt egy kis csetepaté, de Stohl András szerint ez kifejezetten jó.

A Sztárban sztár zsűritagjainak nem mindig egyezik meg a véleménye egy-egy produkcióról, ami így is van rendjén, ez viszont azt jelenti, hogy vannak köztük összetűzések. A Life.hu riportere, Domszky László ezekről a vitákról faggatta a többi között Stohl Andrást, aki elárulta, hogy szerint még jót is tesz a műsornak, ha feszültség van az ítészek között.

Csobot Adél hazugnak nevezte Istenes Bencét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-csobot-adel-hazugnak-nevezte-istenes-bencet.htmlCsobot Adél nagyon megharagudott párjára, méghozzá azért, mert Bence mindenkivel egy hazugságot próbált meg elhitetni, de hiába kísérelte meg, Adél rajtakapta! TV + SztárokOrigoCsősz Bogi kiköltözik a törökországi villából: Magyarországon építene karrierthttp://www.life.hu/sztarok/20171002-csosz-bogi-magyarorszagra-koltozik-hogy-karriert-epitsen.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismerhetjük Csősz Bogi fényűző életét, amit nemsokára ő is a háta mögött hagy. Úgy döntött, hogy visszaköltözik Magyarországra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHajdú Pétert nem ismeri állítólagos ukrán üzlettársa, Valentyna Leinarthttp://www.life.hu/sztarok/20171002-hajdu-petert-nem-ismeri-allitolagos-ukran-uzlettarsa.htmlHajdú Péter állítólagos ukrán üzlettársa egy idénymunkás, idős asszony, aki állítása szerint sosem találkozott a sztárral, sőt a közös cégről sem tudott semmit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoByeAlex elárulta, miért ideges állandóan az X-Faktor alatthttp://www.life.hu/sztarok/20171002-byealex-elarulta-miert-ideges-az-x-faktor-alatt.htmlByeAlex az X-Faktor legújabb szériájában folyamatosan balhézik valamin. Ennek okáról mesélt. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf beszólt az X-Faktor versenyzőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-nemeth-kristof-beszolt-az-x-faktor-versenyzoinek-foto.htmlKemény kritikát fogalmazott meg közösségi oldalán Németh Kristóf: felhúzta magát az X-Faktor versenyzőinek hozzáállásán. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Cserpes Laura esett ki negyedik műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171001-cserpes-laura-esett-ki-a-sztarban-sztarbol.htmlVasárnap este is remek produkciókat láthattunk a Sztárban sztárban, de valakinek most is mennie kellett.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.