Dér Heni szerint az ágyban nem számít a pasi magassága: videó

pasizás méret Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges feladat elé állította Várkonyi Andrea a műsorában szereplő sztárokat: fotók alapján kellett eldönteniük, hogy melyik pasiknak adnák meg szívesen a telefonszámukat. 

A Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban Hódi Pamela, Mádai Vivien és Dér Heni vendégeskedtek, akik egy igen kellemesnek tűnő feladatban részesültek. A műsor házigazdája arra kérte őket, hogy döntsék el: akarnának-e az adott képeken szereplő férfiakkal találkozni.

Az első fotón egy jóképű pasit láthattunk, akiről az a hír járja, hogy fantasztikus az ágyban, viszont alacsony. Mádai Vivien és Hódi Pamela nem sokat tétovázott, szinte azonnal nemmel válaszoltak a kérdésre.

Dér Heni azonban egy kis habozás után úgy döntött, adna esélyt a dolognak. Elmondása szerint az ágyban nem számít a férfiak magassága, viszont a szexualitás terén ő nem egy megalkuvó típus:

Dér Heni megmutatta az otthonát: Videó!

A szexi énekesnő még sosem engedett betekintést az otthonába, most azonban kivéltelt tett. Különleges megoldásokkal rendezte be a lakását: Videó!
Hugh Hefner özvegye, Crystal szerint a Playboy alapítója egy hős volthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-hugh-hefner-ozvegye-szerint-a-playboy-alapitoja-egy-hos-volt.htmlHugh Hefner 91 évesen távozott az élők sorából, a Playboy alapítójának özvegye viszont eddig nem szólalt meg a hatalmas veszteségről. Crystal most megtörte a csendet és elmondta, Hugh Hefner Amerika hőse volt. TV + Sztárok--Így büszkélkedik a vőlegényével Kiss Ramóna: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171003-kiss-ramona-nagyon-buszke-lekai-matera.htmlKiss Ramóna különleges posztot tett közzé az Instagram oldalán, ezzel üzent a vőlegényének. TV + SztárokOrigoOszter Sándor és lánya, Oszter Alexandra kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-oszter-sandor-es-lanya-oszter-alexandra-kibekultek.htmlOszter Sándor már egy éve nem beszélt Alexandrával, de végre megtört a jég: úgy tűnik, van remény a békülésre, és végre az unokát is láthatják a nagyszülők. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Mariah Careyrehttp://www.life.hu/sztarok/20171003-kiakadtak-a-rajongok-mariah-careyre-las-vegas-i-hirek-hallatan-is-csak-a-kulsejevel-torodott.htmlMariah Careyvel éppen élő adásban készített interjút a Good Morning Britain, amikor megérkeztek a Las Vegas-i tragédia hírei. Az énekesnő azonban mint ha mi sem történt volna, tovább pózolt. Követői kiakadtak és a Twitteren olvastak be neki. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Majka a Sztárban sztár című műsorban egyre többet veszekszenekhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egyre-tobbet-veszekszik-a-sztarban-sztarban-majka-es-liptai-claudia.htmlA Sztárban sztár zsűrijének nem mindig egyezik meg a véleménye, ami így is van rendjén, csakhogy két ítész nem bírja magában tartani gondolatait a másikról. Majka és Claudia hétről hétre összevesznek, legutóbb is kiborulta bili. Claudia letámadta Majkát, akit nem kellett félteni. TV + SztárokOrigoGáspár Győző fellépéseit lemondták, öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171003-gaspar-gyozo-fellepeseit-lemondtak-ongyilkos-akart-lenni-szegyelli-magat.htmlAmióta elkezdődött a NAV-botrány, nem találja a helyét Győzike. Állítja, lemondták a fellépéseit, ő pedig szégyelli, hogy Bea lett a családfenntartó. Olyannyira, hogy nemrégiben begyógyszerzve ült autóba, és arra is gondolt, eldobja magától az életét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.