Csősz Boglárka török férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két részt is láthattunk abból, hogyan is élnek a feleségek luxuskivitelben. A következő epizód Csősz Bogiról fog szólni, hiszen kastélyában ő látja vendégül a lányokat. A kacsalábon forgó palotát pedig férjének köszönheti: így néz ki a milliárdos üzletember.

A Feleségek luxuskivitleben című műsorban bepillantást nyerhetünk néhány magyar nő életébe, köztük Csősz Bogiéba is, aki a fényűző életét nem itthon éli. A színésznőnek ugyanis török milliárdos a férje, akivel már évek óta élnek Isztambulban, felfoghatatlan luxusban. Már két epizódot láthattunk arról, hogyan is zajlanak a tehetősebb nők napjai, a következőben pedig Bogi valódi luxuséletébe nyerhetünk bepillantást, amit milliárdos férjének köszönhet.

Így néz ki Csősz Boglárka férje Fotó: Mudra László - Origo

Ugyan a férfi nem vállalt túl nagy szerepet a televíziós műsorban, azt azért lehet róla tudni, hogy egy komoly üzletember. Talán éppen ezért nem akar a luxusfeleségek között parádézni, és bizony Boginak is meg kellett komolyodnia férje mellett, ahogy ezt korábban ő is bevallotta. A török milliárdosról sok képet nem is tesz közzé Bogi, de azért szerencsére néha megmutatja szeretett párját.

Visszaél egy cég Rékasi Károly nevével, vőfélyként hirdetikhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-egy-ceg-vofelykent-hirdeti-rekasi-karolyt-pedig-nem-allnak-kapcsolatban.htmlRékasi Károly még csak most jött egyenesben két évvel ezelőtti motorbalesete után, de máris van miért fájjon a feje. Egy cég ugyanis visszaél a nevével, pedig nincsenek semmilyen kapcsolatban. TV + Sztárok--Steiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigoIsmét boldog Klausmann Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-klausmann-viktor-plazaban-csokolozott.htmlBoldog pillanatnak lehetett szemtanúja az járókelő, aki felismerte a plázában barátnőéért érkezett műsorvezetőt. TV + Sztárok--Hódi Pamela úgy gondolja, nem a külsőségek számítanak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-hodi-pamela-mar-nem-a-kulsosegek-alapjan-valaszt-part.htmlHódi Pamela elárulta, hogy szerinte mik azok az értékek, amelyeket figyelembe kell venni párválasztáskor. TV + SztárokOrigoDér Heni szerint az ágyban nem számít a pasi magassága: videó http://www.life.hu/sztarok/20171003-der-henit-nem-erdekli-a-ferfiak-magassaga.htmlKülönleges feladat elé állította Várkonyi Andrea a műsorában szereplő sztárokat: fotók alapján kellett eldönteniük, hogy melyik pasiknak adnák meg szívesen a telefonszámukat. TV + Sztárok--Mádai Vivi beszólt Hódi Pamelának Várkonyi Andrea műsorában: korlátoltnak nevezete: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-madai-vivi-beszolt-hodi-pamelanak-korlatoltnak-nevezete.htmlMádai Vivi Hódi Pamelával együtt vett részt Várkonyi Andrea műsorában, ahol egy izgalmas játékot játszottak. Ekkor szólt be Vivi Pamelának, és nem is csak neki! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.