párkapcsolat szerelem Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós Réka 3 év után, végre nyilvánosan is megmutatta a párját: fotó. 

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Koós Réka boldog párkapcsolatban él, de az elmúlt 3 évben még nem volt szerencsénk látni Bálintot. Ám a híres színésznő ezúttal kivételt tett, és a Cinderella című musical előadásán megmutatta a párját.

A RaM Colosseumban bemutatott produkció után közös fotót készítettek róluk, amely Réka közösségi oldalára is felkerült. A 44 éves sztár láthatóan nagyon boldog Bálint mellett.

A hírek szerint Réka kislánya, a 13 éves Rozi is jó kapcsolatot ápol Bálinttal, illetve a sztár édesapja, Koós János is kedveli a lánya választottját. A színésznő azonban kijelentette, továbbra sem szeretné nyilvánosan élni a magánéletét:

„Igen, ő a párom, Bálint. Túl sokat nem szeretnék elárulni a kapcsolatunkról, de az tény, hogy nagy a szerelem, büszkén vállaljuk egymást a nyilvánosság előtt is!" - írta meg a Ripost.

Megmutatta szerelmét Vámos Erika - Fotó!

Vámos Erika szívét egy fiatalabb férfi rabolta el, de nem volt zökkenőmentes a kpcsolatuk: egy hosszabb szünet után azonban újra összejöttek, és most dúl a szerelem! Végre a párja arcát is megmutatta a műsorvezető: fotó.
Visszaél egy cég Rékasi Károly nevével, vőfélyként hirdetikhttp://www.life.hu/sztarok/20171004-egy-ceg-vofelykent-hirdeti-rekasi-karolyt-pedig-nem-allnak-kapcsolatban.htmlRékasi Károly még csak most jött egyenesben két évvel ezelőtti motorbalesete után, de máris van miért fájjon a feje. Egy cég ugyanis visszaél a nevével, pedig nincsenek semmilyen kapcsolatban. TV + Sztárok--Steiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert és Pumped Gabo együtt nézték a Bikiniszezonthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-puzser-robert-es-pumped-gabo-egyutt-neztek-a-bikiniszezont-pumpedeket.htmlTanácsot kért Gabo példaképétől, Puzsér Róberttől, és a többi között Pumpednek az Ágival való botrányos kapcsolatát is megbeszélik.TV + Sztárok--Feleségek luxuskivitelben: Farkas Rita férje tönkretette a családothttp://www.life.hu/sztarok/20171003-felesegek-luxuskivitelben-farkas-rita-ferje-tonkretette-a-csaladot.htmlFarkas Ritát a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben szereplője Babettel osztotta meg titkát. Elmondta, bár férjével, Jánossal a mai napig szeretik egymást, mégis elváltak. A férfi olyat tett, ami a 48 éves gyorsétterem-tulajdonos számára megbocsáthatatlan. TV + Sztárok--Ezért szakított Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-ezert-szakitott-hodi-pamela-es-berki-krisztian-vegleg.htmlAhogy már megírtuk, Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak. Pamela a Micsoda nők című műsor hétfő esti adásában beszélt a szakításról: elárulta az okát. TV + Sztárok--Ismét boldog Klausmann Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-klausmann-viktor-plazaban-csokolozott.htmlBoldog pillanatnak lehetett szemtanúja az járókelő, aki felismerte a plázában barátnőéért érkezett műsorvezetőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.