Segítséget kér a rendőrség: nem tudják azonosítani a Budai Várból kiugrott férfit

haláleset Budai Vár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudják a rendőrök, ki az a férfi, aki szeptember 29-én kivetette magát a Budai várból.

A rendőrségi szemle során a férfinél nem találtak iratokat, sem személyes tárgyakat, így egyelőre homály fedi a kilétét. A rendőrség segítséget kér az azonosításhoz, ezért a ruházatáról fotókat tettek közzé, és megadták a személyleírását.

Az áldozat körülbelül 60-65 éves, 171 centiméter magas, átlagos testalkatú, kék szemű, ősz hajú, bajuszos. Különös ismertetőjegye a homlokán bal oldalon fent elhelyezkedő anyajegy. Halálakor kékesszürke inget, fekete derékszíjat, szürke szövetnadrágot és barna velúr bőrcipőt viselt.

Segítséget kér a rendőrség: nem tudják azonosítani a Budai Várból kiugrott férfit Forrás: Police.hu
Segítséget kér a rendőrség: nem tudják azonosítani a Budai Várból kiugrott férfit Forrás: Police.hu
Segítséget kér a rendőrség: nem tudják azonosítani a Budai Várból kiugrott férfit Forrás: Police.hu


A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképeken látható ruhaneműk alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a Police.hu.

Bemelegítés közben összeesett és meghalt a 31 éves grúz kapus, Shota Maminashvili http://www.life.hu/news/20171004-bemelegites-kozben-osszeesett-es-meghalt-a-31-eves-gruz-kapus.htmlA grúziai kapus a rutinbemelegítés során esett össze, azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. Shota Maminashvili 31 évesen elhunyt. News--11 év fegyházra ítélték a magyar válogatott focisa, Balogh Norbert apjáthttp://www.life.hu/news/20171004-balogh-norbert-valogatott-focista-apjat-eliteltek.htmlA 21 éves Balogh Norbert édesapja harmadrendű védlottként szerepelt egy ügyben, melynek elsőfokú ítéletét 2016 szeptemberében hozta meg a bíróság.NewsKetten meghaltak, hárman megsérültek balesetben Debrecen határábanhttp://www.life.hu/news/20171004-autobaleset-debrecennel-ketten-meghaltak.htmlKetten meghaltak, többen megsérültek, amikor kedden késő este két személygépkocsi összeütközött Debrecen határában a 354-es számú úton. NewsThinkstock900 alkalommal erőszakolta meg, sőt majdnem agyoncsapatta árammal a nőt a férjehttp://www.life.hu/news/20171003-900-alkalommal-eroszakolta-meg-sot-majdnem-agyoncsapatta-arammal-a-not-a-ferje.htmlKathleen McMurchie hat éven át volt kitéve Brian McTaggart szűnni nem akaró brutalitásának. A férfi körülbelül 900 alkalommal erőszakolta meg volt feleségét, sőt, majdnem agyoncsapatta az árammal. "Puszta szerencse, hogy nem ölt meg engem vagy valaki mást. Brian egy pszichopata" - foglalta össze a nő a történteket. NewsThinkstockVulkánkitörés miatt ürítettek ki indonéz falvakat http://www.life.hu/news/20171003-vulkankitores-tortent-indoneziaban.htmlÚjból kitört a Sinabung vulkán, evakuálni kellett a környező falvakat. NewsMegváltoztatták Csongrád megye nevéthttp://www.life.hu/news/20171003-uj-neve-lesz-csongrad-megyenek.htmlA Csongrád megyei közgyűlés már nyáron megszavazta, hogy megváltoztathatják a megye nevét. News




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.