Menekülést tervezett a Las Vegas-i merénylő: állítják, bűntársa is lehetett

Forrás: AFP/2017 Getty Images/David Becker -
Stephen Paddock bűntárs Las Vegas-i lövöldözés menekülés merénylő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megyei seriff szerint nagyon nehéz elhinni, hogy ezt a mészárlást teljesen egyedül tervezte meg, és hajtotta végre Stephen Paddock. Egyre erősebb a gyanú, hogy volt segítője, és azt tervezte, hogy élve hagyja el a területet.

Stephen Paddock borzalmas mészárlást végzett Las Vegasban. Közel 60 embert megölt, több mint 500-at pedig megsebesített. Végül saját magával is végzett a hotelszobában, ahonnan a lövéseket leadta. Joe Lombardo seriff szerint nagyon nehéz elhinni, hogy ezt a borzalmas tettet egyedül tervelte ki, és hajtotta végre.

A Las Vegas-i merénylőnek lehetett segítője Forrás: AFP/2017 Getty Images/David Becker

„Azt kell feltételeznünk, hogy kapott valamilyen segítséget. Amit tudunk, hogy Stpehen Paddock évtizedeket töltött el fegyverek és lőszerek gyűjtésével, titkos életet él, és biztos, hogy vannak dolgok, amiket soha nem fogunk tudni megérteni. Lehet, hogy ő egy olyan szuperképességekkel rendelkező férfi, aki képes volt arra, hogy ezt az egészet egyedül véghezvigye, de ezt nagyon nehezen tudom elhinni" – mondta Joe Lombardo. Hozzátette, 1600 lőszert és robbanóanyagot is találtak a férfi autójában, feltételezik, hogy menekülni akart a férfi. Ezt igazolja az is, hogy rejtett kamerákkal figyelte a szálloda folyosóját is – írja a The Sun.

Az áldozat férje lehet a bohócjelmezes gyilkos http://www.life.hu/news/20171004-kiderult-ki-lehet-a-bohocjelmezes-gyilkos.html27 éve húzódik a bohócjelmzes gyilkos ügye, de most úgy tűnik kiderült, hogy ki áll a bizarr tett hátterében. NewsThinkstockBüntetés várhat az engedély nélkül praktizáló plasztikai sebészrehttp://www.life.hu/news/20171004-a-plasztikai-sebesz-engedely-nelkul-dolgozott.htmlSzépészeti beavatkozást végzett egy sebész Somogy megyében érvényes dokumentumok nélkül. A NAV nyomozást rendelt el. News--Kiskorú lányok megerőszakolásával vádolnak egy férfit http://www.life.hu/news/20171004-kiskoru-lanyok-szexualis-bantalmazasaval-vadolnak-egy-ferfit.htmlDöbbenetes esetre derült fény nemrég: egy férfi profi fotósnak adta ki magát, így csalta tőrbe azokat a kiskorú lányokat, akiket később meg is erőszakolt. News--Segítséget kér a rendőrség: nem tudják azonosítani a Budai Várból kiugrott férfithttp://www.life.hu/news/20171004-nem-tudjak-azonositani-a-budai-varbol-kiugrott-ferfit.htmlNem tudják a rendőrök, ki az a férfi, aki szeptember 29-én kivetette magát a Budai várból.News--Bemelegítés közben összeesett és meghalt a 31 éves grúz kapus, Shota Maminashvili http://www.life.hu/news/20171004-bemelegites-kozben-osszeesett-es-meghalt-a-31-eves-gruz-kapus.htmlA grúziai kapus a rutinbemelegítés során esett össze, azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. Shota Maminashvili 31 évesen elhunyt. News--900 alkalommal erőszakolta meg, sőt majdnem agyoncsapatta árammal a nőt a férjehttp://www.life.hu/news/20171003-900-alkalommal-eroszakolta-meg-sot-majdnem-agyoncsapatta-arammal-a-not-a-ferje.htmlKathleen McMurchie hat éven át volt kitéve Brian McTaggart szűnni nem akaró brutalitásának. A férfi körülbelül 900 alkalommal erőszakolta meg volt feleségét, sőt, majdnem agyoncsapatta az árammal. "Puszta szerencse, hogy nem ölt meg engem vagy valaki mást. Brian egy pszichopata" - foglalta össze a nő a történteket. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.