Pakisztánba utazik hamarosan Csisztu Zsuzsa

Fotó: Polyák Attila/Origo -
műsorvezető Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető nyakába veszi a világot, és szebbnél szebb helyeken fog dolgozni szerte a világban. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Csisztu Zsuzsa pályafutása az ATV-nél néhány hónapja véget ért. A csatorna nem hosszabbított szerződést a 47 éves műsorvezetővel, de szerencsére Zsuzsának bőven akad feladata azóta is.

"Pakisztánba utazom, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség meghívására megyek oda. Meghívtak, mint vendéget és mint sportjogász szakértőt, mert szükségük van egy semleges, joghoz értő emberre" - kezdte a felsorolást, ami még számos izgalmas várost rejteget magában.

Csisztu Zsuzsa Fotó: Polyák Attila/Origo

"Ahogy hazaérek Pakisztánból, már másnap Brüsszelbe utazom az Európai Parlamentbe a Magyar Sportújságírók Szövetségének első alelnökeként, aztán decemberben megyek Rómába is a végrehajtó bizottsági ülésre és közben a televízióban is lesz munkám. Már készül egy új projekt, amit még nagy titokban kell tartanom" - mondta a Ripostnak Zsuzsa, akit ezek szerint hamarosan újból a képernyőkön láthatunk.

Így távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsa

Az ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, egy jó hangulatú beszélgetés keretében felmondott az ATV-nél. A távozó Demcsák Zsuzsa megpróbált jókedvet erőltetni az arcára, de látszott, hogy a sírás kerülgeti, állítják szemtanúk. A műsorvezetőt a hírigazgató, Bednárik Imre és a vezérigazgató, Németh Szilárd kísérte ki az épületből. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.