Sebestyén Balázs szerint Bochkor Gábor koppintja a műsorát

ATV műsor Bochkor Gábor RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs megnézte Bochkor Gábor új műsorát, és sok hasonlóságot vélt felfedezni aközött és saját műsora között. Szerinte egész egyszerűen egy koppintást csináltak.

Sebestyén Balázs a Rádió1 reggeli műsorában kezdett el beszélni Bochkor Gábor új tévés munkájáról. A #Bochkor elnevezésű, az ATV-n futó műsor szerinte egész egyszerűen az ő Gyertek át produkciójának a koppintása.

Sebestyén Balázs szerint Bochkor másora koppintás Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"A #Bochkor egy laza Gyertek át koppintás egyébként, ahogy látta" - mondta a rádióban Balázs, miután Vadon Jani szóba hozta, hogy ő látta a legutóbbi adást.

Ez egy Gyertek át díszletben egy Gyertek át koppintás, csak hát rosszabbul,

Blikk

Verebes István kifejtette véleményét Havas Henrikrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-verebes-istvan-kifejtette-velemenyet-havas-henrikrol-a-facebookon.htmlVerebes István a közösségi oldalára posztolt arról, hogy mit gondol Havas Henrikről. Erőszakosnak tartja a műsoraiban, ráadásul slamposnak és magamutogatónak nevezte. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBalesete miatt nem tudott edzeni Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20171006-balesete-miatt-nem-tudott-edzeni-zalatnay-sarolta.htmlMinden eddiginél több fellépése volt a nyáron Zalatnay Cininek, aki mostanra felépült a balesetéből is. Bordatörtést szenvedett, így az sportról is le kellett mondania egy időre. TV + Sztárok--Palvin Barbi nyilvánosan kért mindenkitől elnézést http://www.life.hu/sztarok/20171005-nyilvanosan-kert-elnezest-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi az Instagram oldalán tett közzé egy fekete fotót, amelyhez egy hosszú, bocsánatkérő posztot kapcsolt. TV + Sztárok--Szabályok miatt nehezedik Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20171005-szabalyok-nehezitik-harry-herceg-parkapcsolatat.htmlA hírek szerint Meghan Markle életét alapjaiban kéne megváltoztatni ahhoz, hogy a házassága sikeres legyen Harryvel. TV + Sztárok--Kiderült, mi van Leonardo DiCaprio és Kate Winslet közötthttp://www.life.hu/sztarok/20171005-kate-winslet-lerantja-a-leplet-kapcsolatarol-dicaprioval.htmlDupla évfordulót tart Kate Winslet, aki ma ünnepli 42. születésnapját, és 20 éves évfordulóját Leonardo DiCaprioval. TV + Sztárok--Hujber Feri szerint a szex a napi rutin része http://www.life.hu/sztarok/20171005-hujber-ferenc-a-szexualitas-lenyegerol-vallott.htmlHála az égnek, hogy itt van nekünk Hujber Feri, hiszen nélküle hogyan tennénk rendbe a szexualitással kapcsolatos tévhiteket? A színész ismét megmondta a tutit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.