Őrült férfi okozott felfordulást egy amerikai kisvárosban: arról próbálta meggyőzni a járókelőket, hogy ő a jövőből jött azért, hogy figyelmeztessen mindenkit: jönnek az idegenek! Letartóztatták.

Az amerikai Casper nevű kisváros életét egy őrült férfi forgatta fel, aki minden járókelőt próbált meggyőzni arról, hogy ő bizony a jövőből jött. Azt állította, hogy 2048-ból küldték vissza, hogy mindenkit figyelmeztethessen a közelgő veszélyre, mégpedig az idegenekre. A férfi szerint nemsokára itt lesznek!

A részeg Bryant Johnson a földönkívüliek támadásával riogatottForrás: CASPER POLICE DEPARTMENT

Az idegenek eljönnek jövőre, mindenkinek el kell mennie innen, amilyen gyorsan csak lehet" – ezt mondogatta egyre hangosabban és indulatosabban a részeg férfi az embereknek, akik értesítették a rendőrséget. Bryant Johnsont letartóztatták, a rendőröknek pedig azt mondta, azért van tele a szervezete alkohollal, mert ennek segítségével küldték vissza őt az idegenek. Tehát a földönkívüliek feltöltötték a testét itallal, erre szükség volt az időutazáshoz, de nem jó évbe küldték, mert az eredeti cél 2018 lett volna... Ápolókkal és orvosokkal nem volt hajlandó beszélni, a város elnökével akart kommunikálni – írja a Huffington Post.