gyújtogatás halott gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét négyéves gyerek és egy óvónő meghalt egy brazíliai óvodában szándékos gyújtogatás miatt kitört tűzvészben - jelentette pénteken a helyi média.

A tragédia a délkelet-brazíliai Minas Gerais állam Janauba városában történt előző napon. A óvoda őre - aki a múlt hónapban egészségi okokra hivatkozva fizetés nélküli szabadságot vett ki - elment a munkahelyére, hogy átadja az orvosi igazolást, és ekkor leöntött szesszel több gyereket, majd meggyújtotta őket. Az épület is lángra lobbant, és sokan bennégtek. Hét négyéves gyerek és egy óvónő meghalt, mintegy negyvenen megsérültek.
Az őr magára is locsolt a gyúlékony folyadékból, ezért ő is súlyos égési sérüléseket szenvedett, és nem sokkal később meghalt. Az ötvenéves férfi indítékai egyelőre nemismertek. A rendőrség azt feltételezi, hogy mentális zavarokkal küszködött. Janaubában egyhetes gyászt rendeltek el.

Forrás: Dreamstime

Feleségek luxuskivitelben: Isztambulban látta vendégül a többieket Csősz Bogi http://www.life.hu/sztarok/20171007-felesegek-luxuskivitelben-isztambulban-latta-vendegul-a-tobbieket-csosz-bogi.htmlIsztambulba utaztak a feleségek és a stáb a Feleségek luxuskivitelben 3. epizódjának forgatására. Az nyilván eddig sem volt titok, hogy gazdagság terén a többiek sehol nincsenek Csősz Bogiékhoz képest, de mégis leesett az álluk. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBalesete miatt nem tudott edzeni Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20171006-balesete-miatt-nem-tudott-edzeni-zalatnay-sarolta.htmlMinden eddiginél több fellépése volt a nyáron Zalatnay Cininek, aki mostanra felépült a balesetéből is. Bordatörtést szenvedett, így az sportról is le kellett mondania egy időre. TV + Sztárok--Steiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigoEzért szakított Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-ezert-szakitott-hodi-pamela-es-berki-krisztian-vegleg.htmlAhogy már megírtuk, Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak. Pamela a Micsoda nők című műsor hétfő esti adásában beszélt a szakításról: elárulta az okát. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Mariah Careyrehttp://www.life.hu/sztarok/20171003-kiakadtak-a-rajongok-mariah-careyre-las-vegas-i-hirek-hallatan-is-csak-a-kulsejevel-torodott.htmlMariah Careyvel éppen élő adásban készített interjút a Good Morning Britain, amikor megérkeztek a Las Vegas-i tragédia hírei. Az énekesnő azonban mint ha mi sem történt volna, tovább pózolt. Követői kiakadtak és a Twitteren olvastak be neki. TV + Sztárok--Így tanítja Pumped Gabo az új pultoslánythttp://www.life.hu/sztarok/20171001-igy-tanitja-pumped-gabo-az-uj-pultoslanyt-az-rtl-spike-on.htmlVajon mihez hasonlította az új pultoslány betanításakor Pumped Gabo a poharak méretét? Persze, hogy a legbecsesebbnek tartott szervéhez, ami nem az agya, annyi biztos. Pumpedék története a következő epizódban is megdöbbentő alpárisággal támad. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.