Csősz Bogi nemrég kifejtette, örül annak, hogy még nem szült, hiszen akkor megszűnt volna nőnek és embernek lenni. Szavaival sokakat kiakasztott, köztük Dombóvári Istvánt és Kormos Anettet is. Leírták véleményüket a luxusfeleség nyilatkozatáról. 

Csősz Bogi nem akar anya lenni, legalábbis nem a közeljövőben. Ezzel nem is lenne baj, de sokakat kiakasztott az, ahogy Bogi erről nyilatkozott, ugyanis szerinte ha szülne, akkor megszűnne nőnek és embernek lenni. Ezek a mondatok sem a kommentelőknek, sem a hazai sztároknak nem tetszettek, el is mondták a véleményüket a luxusfeleségektől. 

Csősz Boglárka nem lett szimpatikus a kommentelőknek, és a sztároknak semFotó: Mudra László - Origo

Kormos Anett is elmondta a véleményét a Facebookon. "Boglárka! Ne aggódj ennyire, hogy mit veszítesz azzal, ha esetleg anyává válsz. Nincs mit veszítened! Ez biztos. Mégis lebeszélnélek az anyaságról, mert tudod, az nemcsak téged érint, hanem a gyerekedet is, és hát...neki viszont van veszítenivalója" - írta a humorista.

Dombóvári István szintén nem ment el szó nélkül az olvasottak mellett. "Minden kedves és tisztelt Nőnek és Édesanyának üzenem, ha bármi bajotok lesz az életben, álljatok meg egy picit és örüljetek annak, hogy ti nem vagytok ilyenek mint ez az egybites aranyásó" - írta Dombóvári, de a kommentelőket is megosztotta Boglárka nyilatkozata. 

  • "Ilyen kijelentéssel, amit tesz, ne is szüljön gyereket! Hogy lehet ilyet mondani, amiket ő mond!? Hát inkább vegyen az ilyen nő magának kutyát.. De inkább azt sem, mert még lehet azt is a szomszédnak kellene etetnie. Előttem elásta magát az ilyen kijelentéssekkel, annyi szent"
  • "Szégyellje magát ez a nő! Nem is érdemli meg, hogy valaha is anyának szólítsa egy gyerek!"
  • "Szánalmas vagy Boglárka"