Csősz Bogi anyaságról szóló nyilatkozatát bírálta Dombóvári István és Kormos Anett

Fotó: Mudra László - Origo -
anyaság Csősz Boglárka Dombóvári István Kormos Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi nemrég kifejtette, örül annak, hogy még nem szült, hiszen akkor megszűnt volna nőnek és embernek lenni. Szavaival sokakat kiakasztott, köztük Dombóvári Istvánt és Kormos Anettet is. Leírták véleményüket a luxusfeleség nyilatkozatáról. 

Csősz Bogi nem akar anya lenni, legalábbis nem a közeljövőben. Ezzel nem is lenne baj, de sokakat kiakasztott az, ahogy Bogi erről nyilatkozott, ugyanis szerinte ha szülne, akkor megszűnne nőnek és embernek lenni. Ezek a mondatok sem a kommentelőknek, sem a hazai sztároknak nem tetszettek, el is mondták a véleményüket a luxusfeleségektől.

Csősz Boglárka nem lett szimpatikus a kommentelőknek, és a sztároknak sem Fotó: Mudra László - Origo

Kormos Anett is elmondta a véleményét a Facebookon.

Mégis lebeszélnélek az anyaságról, mert tudod, az nemcsak téged érint, hanem a gyerekedet is,

  • "Ilyen kijelentéssel, amit tesz, ne is szüljön gyereket! Hogy lehet ilyet mondani, amiket ő mond!? Hát inkább vegyen az ilyen nő magának kutyát.. De inkább azt sem, mert még lehet azt is a szomszédnak kellene etetnie. Előttem elásta magát az ilyen kijelentéssekkel, annyi szent"
  • "Szégyellje magát ez a nő! Nem is érdemli meg, hogy valaha is anyának szólítsa egy gyerek!"
  • "Szánalmas vagy Boglárka"
Singh Viki esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-kieso-shing-viki-sztarban-sztar.htmlSingh Vikinek kellett távoznia a Sztárban sztár legutóbbi adásából. Hogy szerinte miért rá esett a nézők választása,és hogy mit ígért meg szerelmének a műsor utáni éjszakára, erről mesélt a Life.hu-nak.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoX-Faktor 2017: ők jutottak be az élő show-bahttp://www.life.hu/sztarok/20171009-x-faktor-2017-ok-jutottak-be-az-elo-show-ba.html Az elmúlt hétvégén megtörténtek a mentorházas válogatók: kiderült, kikért izgulahtunk ezután hétről-hétre az X-Faktorban. TV + SztárokOrigoPápai Joci Balázs Fecót adta elő a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-papai-joci-balazs-fecot-enekelte.htmlPápai Joci előadása után a zsűri nem kímélte a sztárt. Nyomokban sem tartalmazott Balázs Fecót a dal, Majka pedig nem rejtette véka alá véleményét.TV + SztárokOrigoVV Mici és Krisztián újra egy pár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-vv-mici-es-krisztian-ujra-egy-par-foto.htmlMindenki látta kibontakozni Mici és Krisztián már-már pornóba fulladó villabéli kapcsolatát, ami a való életben is folytatódott, majd nagy port kavarva véget ért. Vagy mégsem? Úgy tűnik, újra egymásra találtak a szerelmesek. TV + Sztárok--Milla Jovovich is Budapesten van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-milla-jovovich-is-budapesten-van-foto.htmlNagyot nézett az a rajongó, aki a piacon futott össze az Ötödik elem sztárjával. TV + SztárokOrigoPumped Gabo így kért bocsánatot attól, aki fontos neki: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-pumped-gabo-igy-kert-bocsanatot-attol-aki-fontos-neki-video.htmlPumped Gabo nagy szájáról és hatalmas izmairól híres, ám ezúttal egy másik oldalát is megmutatta: így kér bocsánatot, ha kell.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.