Állítják, hamarosan újra itt a világvége

Forrás: NASA -
világvége pusztulás elmélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb teória látott napvilágot a Föld kipusztulásával kapcsolatban. A friss előrejelzések szerint október 15-én kezdődik a Föld utolsó, 7 éves periódusa. 

David Meade, akinek legkedvesebb elfoglaltsága a konspirációs elméletek gyártása, már azt is állította, hogy szeptember 23-án vége mindennek, ugyanis akkor fog a Földbe csapódni a Nibiru nevű bolygó, amiről amúgy nem is vagyunk teljesen meggyőződve, hogy egyáltalán létezik. De mint azt tapasztalhattuk, a titokzatos égitest nem sodorta el a Földet, ezért David most egy újabb elmélettel állt elő.

Figyelem, figyelem: újabb világvége a láthatáron Forrás: NASA

Elképzelése szerint október 15-én kezdődik a Föld utolsó periódusa, amely hét évig fog tartani. Ez idő alatt folyamatos földrengések, hurrikánok, aszteroidák és cunamik fogják váltogatni egymást, megkeserítve ezzel az emberiség mindennapjait.

A végső megsemmisülés azonban csak a hetedik év végén fog bekövetkezni, akár csak egy népmesében. Szerencsére ez kellően hosszú időszak ahhoz, hogy mire megtörténne a jósolt ősrobbanás, már senki sem fog emlékezni erre az összeesküvésre - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.