Ezért feküdt le Kamilla hercegné először Károllyal

Forrás: AFP -
Károly herceg Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg és Kamilla viszonya évtizedekkel ezelőtt kezdődött, és tartott még akkor is, mikor Károly házasságot kötött Dianával. Az viszont csak most derült ki, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk: Kamilla nem gyengéd érzelmei miatt kezdett Károllyal.

Kamilla hercegnő és Károly szerelme mára beteljesedhetett, de sok mindenen kellett keresztülmenniük, hogy együtt lehessenek. A pár évtizedekkel ezelőtt ismerkedett meg és kezdett viszonyba, kapcsolatukat Károly Dianával kötött házassága sem akadályozta. Az viszont csak most derült ki, hogy hogyan, vagyis miért kezdődött el köztük a viszony, ami tönkretette Diana életét.

Így kezdődött Károly herceg és Kamilla kapcsolata Forrás: AFP

Kiderült, hogy Kamillát nem gyengéd érzelmek űzték Károly karjaiba, hanem az, hogy féltékennyé tegye az akkori barátját, aki megcsalta őt. Andrew Parker Bowles Anne hercegnővel feküdt össze, Kamilla pedig bosszút fogadott. Amikor megismerkedtek Károllyal, úgy döntött, ő az alkalmas személy arra, hogy visszafizesse a megcsalást - tárta fel a hihetetlen részleteket új könyvében Penny Junior, királyi életrajzíró.

Így emlékeznek a hazai sztárok Aradszky Lászlórahttp://www.life.hu/sztarok/20171009-igy-emlekeznek-a-hazai-sztarok-aradszky-laszlora.htmlAz egész országot megrázta ma reggel Aradszky László halálhíre. A kollégák, barátok is elbúcsúztak a népszerű énekestől.TV + Sztárok--Saját csatornát indít Kelemen Anna: videó http://www.life.hu/sztarok/20171009-sajat-videokkal-fog-penzt-keresni-kelemen-anna.htmlKelemen Anna meglepő bejelentést tett a közösségi oldalán: elárulta miből fogja keresni a kenyerét. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi reagált Dombóvári István és Kormos Anett szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20171009-reagalt-csosz-bogi-dombovari-istvan-es-kormos-anett-szavaira.htmlCsősz Bogi az anyaságról nyilatkozott, amit Kormos Anett és Dombóvári István sem hagyott szó nélkül. A luxusfeleség most reagált a két sztár szavaira, úgy érzi, nincs joguk így ítélkezni. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Vera állítja, életében nem volt még ilyen boldog http://www.life.hu/sztarok/20171009-toth-vera-tars-nelkul-is-boldog.htmlTóth Vera körül mostanában nem látni férfiakat, de az énekesnő ennek ellenére is ragyog. TV + Sztárok--Zalatnay Cini elárulta, kik nem álltak vele szóba a börtön utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-zalatnay-cini-elarulta-kik-nem-alltak-vele-szoba-a-borton-utan.htmlZalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella szerint az emberek csak jól prezentálják magukathttp://www.life.hu/sztarok/20171009-ezt-gondolja-az-emberekrol-jakupcsek-gabriella.htmlJakupcsek Gabriellát nem az érdekli, ami a kirakatban van. Ő sokkal inkább a színfalak mögé szeret bekukkantani. Így jött rá arra is, hogy a legtöbben nem mernek beszélni magukról. De vajon miért nem? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.