Aradszky László Koós János Csonka András meghalt Dévényi Tibor emlékezés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta ma reggel Aradszky László halálhíre. A kollégák, barátok is elbúcsúztak a népszerű énekestől.

Aradszky László szombaton még koncertezett, semmi előjele nem volt halálának. Nem csak a rajongóit viselte meg a halálhíre, több hazai sztár és barát is fájó szívvel búcsúzott a táncdalénekestől.

Hajdú Péter és Csonka András egy-egy közös fotóval emékezett meg Aradszkyról:

Barátja, Koós János az MTI-nek azt mondta, Aradszky a legjobb barátja volt az énekesek közül, nagyon szerették egymást:
"A hatvanas évek elején, több mint ötven évvel ezelőtt ismerkedtünk meg. Mindketten indultunk az első Táncdalfesztiválon 1966-ban, aztán a következő ötön is, egészen 1972-ig. Nyugodtan mondhatom, hogy az énekesek közül ő volt a legjobb barátom. Néha csipkelődtünk, cukkoltuk egymást, de ez inkább a külvilágnak szólt, mert nagyon szerettük egymást. Hasonló stílust képviseltünk, a közönség nagyon szerette Lacit. Aranyos ember volt, mindig jókedvű, mosolygós, és dalai sem voltak szomorúak. Nem véletlen, hogy több mint ötven éven át nagyon sikeres tudott lenni ebben a szakmában. Biztos vagyok abban, hogy Magyarországon évtizedek múlva is mindenki tudni fogja az Isten véled, édes Piroskám! című számot."

Dévényi Tibor a FEM3 Café műsorában elérzékenyülve mesélt a táncdalénekeshez fűződő 55 éves barátságáról:
"Az ő nevetése felejthetetlen volt. Csomó jóban, rosszban, együtt voltunk, és én úgy érzem, hogy Aradszky Laci az az ember, akiről nagyon szomorúan nem szabad megemlékezni, mert ő annyi vidámságot adott az embereknek. Hát igen, a sors ilyen..."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.