Tóth Vera körül mostanában nem látni férfiakat, de az énekesnő ennek ellenére is ragyog.

Tóth Vera láthatóan rendben van: mosolygós, határozott, jó ránézni. Elmondása szerint régebben nem is gondolta, hogy párkapcsolat nélkül is lehet kiegyensúlyozott az ember. Bár állítása szerint meg is van minden oka az örömre: folyamatos szakmai sikerek érik, formába hozta a testét, és eközben a lelkét nyomó terhektől is megszabadult:

Tóth Vera rájött, hogy egyedül is lehet kiegyensúlyozott és boldogForrás: Instagram/verajuska

"Mostanában már nem görcsölök rá semmire. Miért is tenném, hiszen minden sikerül. Életem legjobb időszakát élem, leraktam a testi és lelki terheket. Annyira jól érzem magam, hogy néha nem is tudok mit kezdeni ezzel az érzéssel" - mesélte őszintén a fiatal szépség. 

"Időközben arra is rájöttem, hogy állandó társ nélkül is boldog lehetek. Az élet bebizonyította számomra, hogy egyedülálló nőként is boldog lehet az ember. Ezért néha csodálkozom is az olyan ismerősökön, akik mindent attól tesznek függővé, hogy épp van-e párkapcsolatuk, vagy nincs" - írta meg a Bors

Tóth Vera készen áll egy új kapcsolatra
"Ha önértékelési problémáid vannak, az mindenre kihat. Még az emberek is másként szólnak hozzád, másként néznek rád. De kihat a párkapcsolatokra, talán még a barátságokra is" - kezdte a vallomását Vera.