X-Faktor 2017: ők jutottak be az élő show-ba

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor Mentorház válogató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Az elmúlt hétvégén megtörténtek a mentorházas válogatók: kiderült, kikért izgulahtunk ezután hétről-hétre az X-Faktorban.

Az X-Faktor 2017-es évadában teljesen megújultak a mentorház szabályai. A világon először Magyarországon, Simon Cowell engedélyével, mind a négy mentornak szerepe volt a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutottak az élő showba.

A szombati és vasárnapi mentorházas válogatók után, kialakult az X-Faktor 2017 élő show versenyzőinek névsora:
Radics Gigi mentoráltjai: Gulyás Roland, Mézes Norbert, Nagy Krisztián.
Puskás Pesti mentoráltjai: Abaházi Nagy Lívia, Berta Dániel, Hegedűs Péter
ByeAlex mentoráltjai: Erdős Viola, Tóth Bettina, Serena Rigacci.
Gáspár Laci mentoráltjai: London Kids, Radio Mobster, Ricco és Claudia.

Az X-Faktor 2017 első élő showját október 14-én szombaton 20:00 órától láthatják a nézők az RTL Klub műsorán.

Hatalmas változás az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-hatalmas-valtozas-az-x-faktorban-a-mentorhazban.htmlAz X-Faktorban először Magyarországon változtattak a Mentorház szabályain. De vajon mit szólnak hozzá a mentorok, és mit várnak a mentorházba jutott versenyzőiktől.TV + SztárokOrigoEzért válogatott olyan furcsán Puskás Peti az X-Faktorban http://www.life.hu/sztarok/20171006-x-faktoros-donteseirol-meselt-puskas-peti.htmlA Morning Show vendége volt Puskás Peti, aki elárulta, miért válogatott olyan furcsán az X-Faktor versenyzői közül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVállai Krisztián, az X-Faktorból kiesett énekes beszámolt arról, hogyan zajlik a válogatóhttp://www.life.hu/sztarok/20171006-vallai-krisztian-az-x-faktorbol-kiesett-enekes-elmondta-hogyan-zajlik-egy-valogato.htmlVállai Krisztiánt Puskás Peti küldte haza az X-Faktorból, az énekes pedig úgy döntött, bemutatja a nézőknek, milyen is valójában a tehetségkutató forgatása. Leszögezte, nem akarja a műsor rossz hírét kelteni, mindössze az igazságot mutatja be. TV + Sztárok--ByeAlex az X-Faktor kulisszái mögött kapott dührohamot: döntögette a széket: videó!http://www.life.hu/sztarok/20171002-byealex-a-kulisszak-mogott-kapott-duhrohamot.htmlByeAlex meglehetősen érzékeny, hiszen már meg is sértődött egyszer kollégáira az X-Faktor zsűrijében, most pedig dührohamot kapott a kulisszák mögött: széket döntögetett! TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoByeAlex elárulta, miért ideges állandóan az X-Faktor alatthttp://www.life.hu/sztarok/20171002-byealex-elarulta-miert-ideges-az-x-faktor-alatt.htmlByeAlex az X-Faktor legújabb szériájában folyamatosan balhézik valamin. Ennek okáról mesélt. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf beszólt az X-Faktor versenyzőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-nemeth-kristof-beszolt-az-x-faktor-versenyzoinek-foto.htmlKemény kritikát fogalmazott meg közösségi oldalán Németh Kristóf: felhúzta magát az X-Faktor versenyzőinek hozzáállásán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.