Zalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni.

Két évet töltött börtönben Zalatnay Cini, szabadulása után pedig nagyon megcsappant a barátok száma. Sokan voltak ugyanis, akik már nem akarták tartani vele a kapcsolatot. Cini Kadarkai Endre műsorában vallott arról, milyen csalódások érték, miután kijött a börtönből, és el is mondta, hogy kik nem voltak hajlandóak vele együtt mutatkozni. 

Zalatnay Saroltától sokan elfordultakFotó: Margitay Klára/Life.hu

"És, ami a legnagyobb csalódás volt nekem, hogy olyan emberek, akik a „Nagy Generációban" voltak, akik gyerekkorom óta ismernek, nem elfordultak, hanem úgy kellemetlen volt velem beszélgetni, vagy netán egy műsorban lenni. Aki leghátrébb vonult, és nem igazán akart, az Presser Pici volt. Pedig nagyon nagy sikereink voltak együtt. Ő nem mondta a szemembe. Így éreztem" - mondta Zalatnay Cini, de nem Presser volt az egyetlen, aki nem akart mutatkozni az énekesnővel. Cini elárulta, hogy a börtönévei után nagyon szeretett volna egy nagy koncertet a nagy hármassal: Koncz, Kovács és Zalatnay, de nem jött össze. „Tuti, hogy meg lehetett volna telíteni egy Népstadiont. Kati egy őstehetség volt, és az a mai napig is. Tőle az volt a döbbenet, hogy azt mondta, hogy nem áll ki velem egy színpadra" – mondta Zalatnay.