Kiss Ramóna megkérdezte a rajongóit, hogy tetszik nekik az X-Faktor, és bizony ők őszintén válaszoltak, csak nem biztos, hogy Rami erre számított. A nézők ugyanis nem dicsérték a műsort.

Kiss Ramóna idén vesz részt először az X-Faktorban, hiszen belőle csak most lett műsorvezető. Lelkes háziasszonyként nagyon is érdeklődik a nézők véleménye iránt, első kézből szeretné tudni, nekik hogy tetszik a műsor, ezért meg is kérdezte őket. Facebook-oldalán kicsit félve érdeklődött rajongóitól Rami, és nem alaptalanul. Megkapta a válaszokat, de nincs minek örülni.

Kiss Ramóna rajongói nem kedvelik az X-FaktortForrás: Kiss Ramóna / Facebook
  • Köszönöm kérdésed, egy kalap sz*r volt, mint ebben a szériában az összes epizód. Zuhanórepülésben van ez a műsor, és szerintem egy blama részt venni benne, bármilyen formában is.

  • Az idei szerintem a leggyengébb X-Faktor, nagyon nívótlan.
  • Egy borzalom... A mentorok szégyellhetik magukat azért, amit megengednek a versenyzőkkel szemben. Ők választották ki őket, miattuk jutottak el idáig, pont ezért nem kellene olyan stílusban beszelni róluk es legfőképpen röhögni rajtuk és gúnyolni őket.. Hányinger.
  • Rami veled semmi baj. Aranyos, kedves nő vagy, de a műsor, amit vezetsz egy nap kalap sz*r , f**sal a tetején.
  • A mentorok nem nőttek még fel a feladathoz! Annyira szánalmas, ahogy viselkednek. Jó lenne ezt közölni velük! Persze ilyen emberek is vannak, de sajnos ők nem ide valók. Pitiáner emberek.

  • Itt az a legnagyobb gond, hogy a mentorok azt vitték, akit szerettek és a tehetségeket pedig elküldték!

  • Valóban kíváncsi vagy a válaszra? A választ belülről tudod. Az egész egy színjáték, egy hatalmas kamu! Inkább úgy kéne feltenni a kérdést, mi tetszett abból, amit láttak a nézők? Mert ugye nem mindent látnak. Visszakérdezek, valójában, amit láttatni akarnak, azt mennyire sikerül kivitelezni?