Miley Cyrus elárulta, miért szakítottak Liam Hemsworth-szel

Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP -
Miley Cyrus Liam Hemsworth szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata jobb, mint valaha, pedig évekkel ezelőtt egyszer már szakítottak. Miley most elárulta, hogy akkor miért döntöttek az elválás mellett.

Miley Cyrus évekkel ezelőtt egyszer már Liam Hemsworth jegyese volt, de akkor nem került sor a házasságra. A pár szétment, és évekig nem is beszéltek egymással. Liamnek nem is volt más barátnője, úgy tűnt, csak arra vár, hogy benőjön Miley feje lágya. Úgy tűnik erre is sor került, hiszen ismét meglehetősen komoly a kapcsolatuk, és végre az is kiderült, hogy annak idején miért szakítottak.

Ezért szakított Liam Hemsworth és Miley Cyrus Forrás: Jason Merritt / Getty Images North America / AFP

„Kénytelen voltam. Nem szeretem, ha egy kapcsolatban két fél megpróbál teljesen eggyé válni. Szóval azt hiszem, nekem nincs társfüggőségem. Szerintem, ha az emberek szakítanak, majd újra összejönnek, az viszont szuper. Így van idő arra, hogy önmagad légy, hogy felnőj. Ha úgy válsz felnőtté, hogy valakivel össze vagy nőve, akkor soha nem fogod tudni, ki vagy valójában" – mondta egy interjúban Miley.

Eljegyezték Vámos Erikát: most tudatta a Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-eljegyeztek-vamos-erikat-a-facebook-oldalan-is-tudatta.htmlVámos Erika kapcsolatának kezdete fiatalabb szerelmével viharosra sikerült, de úgy tűnik mostanra lenyugodtak a hullámok: eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigoTe hallottál már Natalie Zettelről?Ő az újabb Kardashian rokon: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-dobbenetesen-szep-lany-az-eddig-titkolt-natalie-zettel.htmlMár eleve hihetetlen volt, hogy a Kardashian-Jenner család minden női tagja észbontóan szexi, erre itt egy újabb rokon, aki döbbenetesen szép. Mi folyik ezeknek a nőknek az ereiben? TV + SztárokOrigoStohl András legkisebb lányát, Franciskát is elvitte a Sztárban sztár stúdiójábahttp://www.life.hu/sztarok/20171010-stohl-andras-legkisebb-lanyat-is-elvitte-a-sztarban-sztar-studiojaba.htmlStohl András szerette volna megmutatni élete egy nagyon fontos szereplőjének a Sztárban sztárt, így magával is vitte az esti élő show-ra, pedig eddig féltve óvta a nyilvánosságtól. TV + SztárokOrigoIstenes Bence medúzát fogott a Survivor forgatásán: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-istenes-bence-megfogott-egy-meduzat.htmlDöbbenetes dolgot tett Istenes Bence. Szerencse, hogy nem lett semmi baja. TV + Sztárok--Katalin hercegné titokban találkozgat Diana nővérével, Lady Sarah-valhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-katalin-hercegne-titokban-talalkozgat-diana-novereve.htmlKatalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val. TV + Sztárok--Vicces baki történt a Fókusz című műsorban: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-vicceset-bakiztak-a-fokusz-cimu-musorban.htmlHumoros baki történt a Fókuszban, amit még a műsorvezető sem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.