Stohl András mindig azon van, hogy szakmai szemmel nézze a Sztárban sztár produkcióit, és úgy érzi, ezt nem mindenki csinálja ugyanígy. A színész bírálta zsűritársai pontozását.

Sthol András a kezdetektől arra törekszik, hogy szakmai szemmel nézze a Sztárban sztár színpadára fellépő énekeseket, és azt szeretné, ha a legjobb produkció kapná a legtöbb pontot. Ezt üzente vasárnap a nézőknek és a zsűritársainak is. "A produkcióra szavazzanak és ne arra, aki a kedvencük. És ezt mondom a zsűritársaimnak is" - mondta akkor a színész, aki később is megerősítette ezt a véleményét.

Stohl András zsűritársait bíráltaForrás: TV2

"Minden esetben igyekszem a látottak alapján pontozni. A kezdetektől törekszem arra, hogy szakmai szemmel zsűrizzek, figyelek arra, mennyire hozzák az adott karaktert, akár hangban, színpadi jelenlétben, az összhatástól a legapróbb részletekig. Fontosnak tartom, hogy személyes elfogultság nélkül, az aktuális produkciót értékeljük. Többször elhangzott adásban, akár Claudia részéről Olivér kapcsán, akár Majka részéről Pápai Joci előadásánál a személyes kötődés. Bármennyire kedvelem őket, úgy vélem, a többiekkel szemben ez nem feltétlenül igazságos, hiszen úgy érezhetik, bármennyit dolgoznak, nem érhetik el a maximumot" - mondta a Borsnak Stohl, aki korábban elárulta, hogy egészen mást várt a műsortól.