Schobert Norbi és Rubint Réka ciki történeteket meséltek: Norbira álmában tör rá a vágy

Fotó: Mudra László/Life.hu -
Rubint Réka vágy ciki Schobert Norbi álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Réka sok mindent megosztottak már életükről, de még mindig vannak feltáratlan részletek. Néhány furcsaságról azonban nemsokára lehull a lepel: kiderült, hogy Norbira álmában tör rá a vágy, valamint az is, hogy Rékát hiányos öltözetben vezette oltár elé.

Schobert Norbi és Réka mindig tartogatnak valami meglepetést, pedig nagyon sok mindent osztanak meg követőikkel és rajongóikkal az életükről. A pár Bódi Guszti és Margó vendégei voltak a csütörtökön adásba kerülő Snóbli című műsorban, ahol újabb furcsaságokról hullott le a lepel, ezeket még biztosan nem hallottuk a párról. Kiderült például, hogy házasságuk egyik megújítása során Norbi igen hiányosan öltözött.

Schobert Norbi és Rubint Réka nem féltek megosztani a kínos és vicces történeteket sem Fotó: Mudra László/Life.hu

Réka szervezte a meglepetés esküvőt és üzleti ügyet színlelve csalta Norbit szülővárosába. Férjének alkalomhoz illő ruhával is készült, ám egy nagyon fontos dolgot elfelejtett.

Norbi aznap ugyanis nem vett fel alsónadrágot, így Réka anélkül vette el Norbit,

de nem ez az egyetlen, ami kiderült a fitneszgururól. Arra is fény derült, hogy Norbi éjszaka, alvás közben szokott Rékánál kezdeményezni, amit ő már megszokott, de nem mindenki tudta ezt elfogadni.

Amikor Norbi katona volt, senki nem akart mellette aludni, mert mindig éjszaka, álmában tört rá a vágy.

Itt azonban még nem ért véget Norbi ciki történeteinek feltárása, a fitneszgurunak volt egy kellemetlen élménye egy zsírégető krémmel is: a paprikás kenőcsőt hasára és combjára kente, majd guminadrágba öltözött. Ennek hatására a krémből olyan helyekre is került, amikre nem kellett volna...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.