Tahi Tóth László visszatért a színpadra, de azt a szerepet nem vállalja, amiben rosszul lett

Fotó: Mudra László - Origo -
színpad visszatérés Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tahi Tóth László komoly agyműtétje után egy hete tért vissza a színpadra, tapsviharral fogadták a nézők. A színművész szerencsére teljesen felépült, de azt a darabot mégsem vállalja, amiben rosszul lett: tart tőle. 

Kilenc hónappal az agyműtétje után Tahi Tóth László már színpadra állt, a közönség óriási tapsviharral fogadta visszatérését. Az elmúlt hónapokban nagyon sokan aggódtak a színészért, aki egy darab előadása közben lett rosszul, de nem hagyta abba a játékot: annyira tisztelte közönségét, hogy rossz közérzete ellenére csak az előadás értesítették a mentőket.

Tahi Tóth László visszatérését tapsviharral ünnepelték Fotó: Mudra László - Origo

Pedig komoly baja volt a művésznek: egy ér nyomta az agyát. Megoperálták, lábadozása után pedig Budapesten már láthatják is a nézők a színpadon! Tahi Tóth László a visszatérésről mesélt a Mokkában.

beléptem a színpadra, és a nézőtéren kitört a taps.

Megmondom őszintén, ha nem okvetlenül kötelező, akkor nem. Azért tartok tőle"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.