Megvolt a békítő tárgyalás: ennyi tartásdíjat fizet Hajdú Péter

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata gyerektartás válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyi elmaradt békítő tárgyalás után nemrég sikerült mindkettőjüknek megjelenni, és több dologról is megegyeztek, például a tartásdíj összegéről.

Eddig kétszer próbáltak meg elválni, de hol egyikük, hol másikuk nem jelent meg a békítő tárgyaláson. Kapcsolatuk tavaly nyáron ment tönkre, bár egy darabig még rendbe akarták hozni a házasságukat, erre már nem fog sor kerülni. A Story Magazin információi szerint ugyanis ezúttal sikerült megjelenni mindkét félnek a békítő tárgyaláson, és határozottan kijelentették, hogy el akarnak válni.

Sarka Kata és Hajdú Péter már biztosan el fognak válni Forrás: Facebook/Sarka Kata

Jogilag 90 napjuk van arra, hogy újabb keresetet adjanak be, azután már nem sok választja el őket attól, hogy szabad emberek legyenek. Addig is sikerült sok mindenben megegyezniük, például abban, hogy a gyerekeket bármikor láthatja Hajdú Péter, és állítólag a tartásdíj összegében is: Péter 75-75 ezer forintot fizet.

Börtönbe kerülhet Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20171012-bortonbe-kerulhet-hujber-feri.htmlA Blikk információi szerint a 43 éves színész börtönbe kerülhet, ugyanis nem fizette ki azt a pénzbírságot, amit kábítószer birtoklása miatt szabtak ki rá. TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Radics Gigi nagyon szomorú mentoráltja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20171012-radics-gigi-nagyon-szomoru-mentoraltja-miatt.htmlRadics Gigi egyik mentoráltja néhány nappal az az X-Faktor élő adásának kezdete előtt kilépett, ezzel Giginek kiesett egy embere. Az énekesnő őszintán mesélt a Life.hu-nak arról, mit gondol az esetről. TV + SztárokOrigoMegszólalt az X-faktort feladó versenyző, Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-megszolalt-az-x-faktort-felado-versenyzo.htmlA mai X-Faktor sajtótájékoztatón derült ki, hogy Radics Gigi csak két fiú mentoráltjával indul neki az élő shownak: harmadik versenyzője, Krisztián egy nappal korábban feladta a versenyt.TV + SztárokOrigoDemi Lovato az öngyilkosságot fontolgatta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-demi-lovato-az-ongyilkossagot-fontolgatta-video.htmlDemi Lovato sikeres amerikai világsztár, akiért milliók rajonganak. Ő mégis egykor az öngyilkosságot fontolgatta. TV + Sztárok--Időhiány miatt nem vállalt gyereket Korda György és Balázs Klári http://www.life.hu/sztarok/20171011-ezert-nem-szuletett-korda-gyorgynek-es-balazs-klarinak.htmlKordáék szerelme követendő példa lehet bárki számára, hiszen már évtizedek óta boldog házasságban élnek. Most pedig elárulták, hogy mindezek ellenére, miért nem alapítottak családot. TV + SztárokOrigoEzért nem lesz ott Aradszky László testvére a sztár temetésén http://www.life.hu/sztarok/20171011-aradszky-andras-nem-lesz-ott-a-testvere-aradszky-laszlo-temetesen.htmlAradszky László testvére nem tud megjelenni a temetésen, de elmondása szerint más családtagok képviselik majd őt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.