Baleset történt a Richter Flórián Cirkusz csütörtök esti előadásán

Forrás: Origo / Verasztó Annamária -
cirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset történt a Richter Flórián Cirkusz csütörtök esti előadásán.Agyrázkódást szenvedett egy brazil artista, amikor lezuhant a lengőtrapézról.

A brazil The Flying Sergio lengőtrapéz csoport már éppen befejezte hármas szaltóval csúcspontra jutó produkcióját, amikor a fogó ember szokás szerint beleugrott az alul kifeszített hálóba, hogy onnan a szélébe kapaszkodva egy fordulat után földet érve fogadja a tapsokat. Csakhogy a nagydarab fiatalember becsapódásakor a hálót feszítő egyik fémoszlop kiszabadult a helyéről, és a háló féloldalra bicsaklott, benne a fogóval, aki egy darabig mozdulatlanul feküdt, majd a fejét fogta folyamatosan. Miután a csálén álló hálót leeresztették, támogatva ugyan, de saját lábán hagyta el a cirkuszsátrat. Nem sokkal ezután mentő érkezett hozzá, és elszállították - írja a HAON.hu.

"Agyrázkódást szenvedett, de már jól van, velünk dolgozik, így már pénteken is fellép csoportjával" - mondta el Richter Flórián, a cirkusz vezetője.

Forrás: Origo / Verasztó Annamária

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.