Konyhafőnök Junior Konyhafőnök VIP Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország legnépszerűbb főzőműsorában ismét hírességek ragadnak fakanalat, hogy megmutassák, mit is tudnak a konyhában. Az előző évad győztese, Gáspár Bea majd' kiugrott a bőréből, amikor Zé a fináléban az ő nevét mondta ki. Már a verseny elején elhatározta: ha nyer, neki bizony új konyhája lesz, ezt pedig most meg is mutatta az RTL Klubnak. 

Igazi álomkonyhát vezet Gáspár Bea, és most meg is mutatta, hogy mi mindent alakított át a kis birodalmában. Tényleg van ott minden, ami a szuperebbnél szuperebb ételek elkészítéséhez kell, nézzétek csak:

Rácz Gergő megnősülhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-racz-gergo-a-v-i-p-egykori-enekese-megnosul.htmlA V.I.P. egykori énekese feleségül veszi kedvesét. TV + SztárokOrigoEltűnt Tóth Vera Instagram oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20171013-eltunt-toth-vera-instagram-oldala-a-hivatalos-megvan.htmlSajnáljuk, ez az oldal nem elérhető, az oldalt eltávolították. Ez a szöveg várja azokat, akik Tóth Verát keresik az Instagramon. TV + SztárokOrigoÓriásit esett topless fotózásán Kate Uptonhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-oriasit-esett-topless-fotozasan-kate-upton-a-tengerben.htmlKate Upton, a Sports Illustrated magazinnak állt modellt, ám a fotózás közben történt némi malőr. TV + SztárokNorthfotoRosszul néz ki Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-rosszul-nez-ki-jennifer-garner-szineszno.htmlSiralmasan néz ki legutóbbi instafotóján Jennifer Garner. A színésznő elképesztően fáradtnak tűnik a felvételen. És ez nem is csoda, Ben Affleck nem sokat segít neki a gyerekek körül és amúgy is gyakran magára hagyja. TV + Sztárok--Pszichiátrián kezelik az X-Faktorból kiszállt énekest, Nagy Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-pszichiatrian-kezelik-az-x-faktorbol-kiszallt-enekest-nagy-krisztiant.htmlSzerda délelőtt az RTL Klub sajtótájékoztatón közölte, feladta az X-Faktort Radics Gigi egyik mentoráltja, Krisztián. A fiú elmondta, miért szállt ki a versenyből, most pedig azt is elárulta, pszichiátrián kezelik. TV + SztárokOrigoFeleségek Luxuskivitelben Köllő Babett férje nem akarta a szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-felesegek-luxuskivitelben-kollo-babett-ferje-nem-akarta-a-szereplest-a-realityben.htmlA harmadik epizódjánál jár a Feleségek luxuskivitelben című reality. Az Origó Köllő Babettel ismertségről, gazdagságról, gyereknevelésről és a kritikáról is beszélgetett. A színésznő elárulta, hogy amióta a képernyőn van, több színészi felkérést is kapott, és arról is beszélt, férje nem akarta, hogy vállalja a műsort. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.