Kate Beckinsale-t is megkörnyékezte Harvey Weinstein

Forrás: Getty Images/DAVE BENETT/Dave Benett -
Kate Beckinsale metoo Harvey Weinstein zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Beckinsale az Instagramon beszélt arról az alkalomról, amikor szexuális zaklatással vádolt Harvey Weinstein megpróbálta az ágyába csalni. Beckinsale 17 éves volt, amikor az eset történt!

A színésznő hosszú posztjára a The Sun figyelt fel. Beckinsale azt írja, hogy hátrányos helyzetbe került egy-egy meghallgatáson, amiért nemet mondott Harvey Weinsteinnek. Az eset a 80-as években történt. Az akkor 17 éves Beckinsale-t, a Savoy Hotelbe hívta a producer, aki már köntösben várt rá.

- írja Beckinsale, aki visszautasította a producer által felkínált alkoholt.

A színésznő és Harvey Weinstein az Aviátor bemutatóján Forrás: Getty Images/DAVE BENETT/Dave Benett

"Mondtam neki, hogy reggel iskolába kell mennem és eljöttem a szállodából." A színésznő azt állítja, hogy csak évekkel később tudta meg, hogy a szexbotrányairól elhíresült producer még csak nem is emlékezett arra, hogy kikezdett-e vele vagy sem. Beckinsale arról is írt, hogy az elmúlt években Weinstein többször megkereste őt a tanácsaival, amire rendre nemet mondott. "Ilyenkor kiabált és fenyegetőzött."

A The New York Times számolt be arról elsőként, hogy az amerikai producer évtizedeken át zaklatta szexuálisan női alkalmazottait és számos színésznőt, egyes esetek több mint 20-30 évvel ezelőtt történtek.

Az összes cikk a témában:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.