Tom Hanks ezt mondta a perverz Harvey Weinstein ügyéről

Forrás: Getty Images/Christopher Polk -
Tom Hanks metoo Harvey Weinstein zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színész is megszólalt a szexuális zaklatásairól elhíresült Harvey Weinstein ügyében. A színész aThe New York Timesnak adott interjút! 

Hanks a beszélgetést rögtön azzal kezdte, hogy soha nem dolgozott együtt Harvey Weinstein producerrel. Ennek a mondatnak azért is van jelentősége, mert több cikk is született arról, hogy Winstein mocskos módszereiről mindenki tudott Hollywoodban, de senki nem emelte fel a hangját (mostanáig).

Forrás: Getty Images/Christopher Polk

Hanks szerint ez az a kérdés, amivel érdemes foglalkozni. „Valahogy része az életünknek, hogy a hatalommal rendelkező ember megússza. Nem akarok rosszat mondani Harvey-ról, de egyértelműen történt valami. Nem használhatja kifogásként, hogy a 60-as 70-es években nőtt fel. Én is akkor nőttem fel. A kérdés az, hogy mit teszel a hatalomaddal. Ismerek mindenféle embert, akik az alattuk lévő emberek életét meg akarják keseríteni és mindezt csak azért, mert megtehetik" - tette hozzá Tom Hanks.

Harvey Weinstein Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.