Köllő Babett reagált a Feleségek luxuskivitelben paródiára

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuper paródia készült Dancsó Péter tolmácsolásában a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről. Köllő Babett megnézte a felvételt, és elmondta, hogyan vélekedik arról, hogy kifigurázzák. 

Babett egyáltalán nem akadt ki a róla készült paródián, és az alábbi videóból az is kiderül, hogy (és a realityben még ezt nem láttuk), de humorérzéke is van. A videót látva nagyon jól szórakozott, és úgy tűnt, még örül is a felvételnek, hiszen ez is segít neki abban, minél többen megismerjék.

Aranyásók luxuskivitelben: paródia a luxusfeleségekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-aranyasok-luxuskivitelben-parodia-a-felesegek-luxuskivitelben-musorrol.htmlÚjabb paródia került fel a Youtube-ra a Feleségek luxuskivitelben paródiájaként, Aranyásók luxuskivitelben címmel. Az elsőhöz hasonlóan, ez is szórakoztató lett, persze, talán nem annyira, mint a Viasat3 realityje, ami a nézőket (és nem nézőket) igencsak megosztja. TV + Sztárok--ByeAlex vallomása az X-Faktorról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-byealex-vallomasa-az-x-faktorrol-es-a-lanyokrol.htmlByeAlex a lányok csapatát kapta az X-Faktor legújabb szériájában. Az internet népe folyamatosan kritizálja, az énekest, állítják, tematikája idén sokkal inkább a karakterekre összpontosult, mint sem a kiváló énekhangokra. Hogy Alexnek mi erről a véleménye, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoX-Faktor: visszatér Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-toth-gabi-visszater-az-x-faktor-szinpadara.htmlAz X-Faktor 2016-os évad győztes mentora, extra produkcióval tér vissza a tehetségkutatóba.TV + Sztárok--Megszólalt az egyetem Papadimitriu Athina lánya ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-megszolalt-az-egyetem-papadimitriu-athina-lanya-ugyeben-spilak-klara-nyilatkozott.htmlPapadimitriu Athina az RTL Klub Reggelijében beszélt arról, hogy Réka lányát szexuálisan zaklattákmikor tavasszal felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Most megszólalt az egyetem is az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Újra szerelmes Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ujra-szerelmes-kiraly-viktor-enekes.htmlÁrulkodó képet tett közzé az Instagramon az énekes. TV + SztárokOrigoBódi Margó és Guszti Aradszky Lászlótól búcsúzikhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-bodi-margo-es-guszti-aradszky-laszlotol-bucsuzik-igy-emlekszik-ra.htmlAz énekes a Snóbli című műsorban volt Bódi Guszti és Margó vendége, amely egyben élete utolsó talk-show szereplése volt. Aradszky László és a házaspár jó barátságban voltak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.