Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vigyázat, gyerekkel vagyok! adása előtt a Mokkában vendégeskedett Schobert Norbi, Rubint Réka és Rella. A beszélgetés során fény derült Norbi "sötét" titkára is.

Réka elmesélte, hogy amikor moziba mennek, soha nem vesznek popcornt a film előtt, de ha belebotlanak egy kimérős gumicukros standba, Norbi képes sorbaállni az édességért. A fitneszmami a műsorban azon nevetgélt, eszébe jutott már, hogy gumicukor-vásárláskor lebuktatja Norbit, lefényképezi, és elküldi valamelyik laphoz, mintha olvasóriporter lenne.

Norbi nem is tagadta a gumicukros ügyet, sőt, azt is bevallotta, otthon, állva is bekap néhány szemet olykor-olykor. Az olyan, mint ha meg sem történt volna, fogalmazott. Állítja, a kollagén miatt teljesen jó a cucc, csak, hát, az a fránya cukor ne lenne benne. De, ugye, van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.