Álomutazó: Radics Gigi és Varga Viktor már közösen álmodnak

Álomutazó Varga Viktor Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leforgatták az Álomutazó klipjét Radics Gigi és Varga Viktor főszereplésével, akik ennek apropójából először közösen ágyba is bújhattak. A Life.hu-nak elmesélték, hogy mi a legmerészebb álmuk, és azt is megtudhatjuk, hogy pontosan mi lesz a feladatuk az Álomutazó produkcióban.

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--VV Dina exe, Lóri és Pumpedné Sebestyén Ági egy pár http://www.life.hu/sztarok/20171015-vv-dina-exe-lori-es-pumpedne-sebestyen-agi-egy-par.htmlSebestyén Ági egy héttel ezelőtt az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy a ValóVilág egykori szereplőjével Lórival jár együtt. TV + SztárokOrigoWoody Allen is nyilatkozott Harvey Weinstein ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171015-woody-allen-is-nyilatkozott-harvey-weinstein-ugyeben.htmlWoody Allen amerikai filmrendező, aki számos filmje készítésekor együtt dolgozott a filmmogullal, a BBC brit közszolgálati műsorszolgáltatónak adott interjújában elmondta, hogy hallott a Weinsteinnel kapcsolatos pletykákat, de nem olyan horrortörténeteket, amelyekkel számos nő az elmúlt napokban előállt. TV + Sztárok--Lysette Anthony színésznőt is megerőszakolta Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20171015-lysette-anthony-szinesznot-is-megeroszakolta-harvey-weinstein.htmlLysette Anthony is kiborította a bilit: a színésznő azt állítja, hogy Harvey Weinstein őt is megerőszakolta a nyolcvanas évek végén. TV + Sztárok--Ismét képernyőn a világ egyik legismertebb pornószínésznője, Mia Khalifahttp://www.life.hu/sztarok/20171015-ismet-kepernyon-a-vilag-egyik-legismertebb-pornoszinesznoje-mia-khalifa.htmlA 24 éves Mia Khalifa csillaga rettenetes gyorsan emelkedik: mindössze három hónap alatt lett a világ egyik legnépszerűbb pornósa, most pedig új kihívások elé néz.TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Kiss Ramóna bugyit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20171015-kiss-ramona-bugyit-villantott-x-faktor.htmlKiss Ramóna erősen debütált műsorvezetőként az X-Faktor első élő showjában.TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.