Ismét képernyőn a világ egyik legismertebb pornószínésznője, Mia Khalifa

MIa Khalifa sportműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Mia Khalifa csillaga rettenetes gyorsan emelkedik: mindössze három hónap alatt lett a világ egyik legnépszerűbb pornósa, most pedig új kihívások elé néz.

Mia Khalifa egy beszélgetős sportműsor háziasszonya lesz a korábbi NBA-játékos, Gilbert Arenas mellett. A pornóst és az egykori kosarast a Youtube-on láthatjuk majd, a Korlátokon kívül című műsorban. Nem Mia az első felnőttfilmes színésznő, aki egy sportműsorban köt ki, Lisa Ann is hasonlóan sikeres karriert futott be - írta meg a Mirror.

When we see our exes cars’ parked next to each other... #OutOfBounds #WorldsMostDangerousSportsShow

Mia Khalifa (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés,


Mia Khalifa egyébként libanoni származású, elmondása szerint mindössze három hónapot tölött a pornóiparban. Ő az első közel-keleti pornószínésznő, aki nemzetközi sikereket ért el. Az ISIS korábban lefejezéssel fenyegette, amiért egyik filmjében hijábban szerepelt.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.